Închide meniul

Florinel Coman a marcat pentru FCSB după o pauză de o lună şi jumătate! Cifrele lui „Mbappe de România” din acest sezon

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 noiembrie 2023, 21:31

Reclamă
Florinel Coman a marcat pentru FCSB după o pauză de o lună şi jumătate! Cifrele lui „Mbappe de România din acest sezon

Ladislau Boloni s-a interesat de preţul lui Florinel Coman

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Florinel Coman a deschis scorul în minutul 8 al derby-ului de pe Arena Naţională. Coman a executat la colţul scurt o lovitură liberă şi l-a surprins pe Gurău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a început ca din tun derby-ul cu FC U Craiova. Florinel Coman a marcat golul numărul 5 din acest sezon pentru FCSB.

Florinel Coman a marcat pentru FCSB după o pauză de o lună şi jumătate

După evoluţia ştearsă din derby-ul cu Rapid, Florinel Coman pare că şi-a reintrat în forma din startul sezonului. „Mbappe de România” a executat surprinzător o lovitură liber, care l-a luat pe nepregătite şi pe portarul oltenilor, Gurău. Florinel Coman nu mai marcase din septembrie, din partida câştigată în deplasarea de la Sepsi cu scorul de 5-2.

Florinel Coman, în mijlocul unui scandal după meciul cu Rapid

Florinel Coman a fost în mijlocul unui scandal, după derby-ul pierdut de FCSB în faţa Rapidului, scor 1-2. Gigi Becali a spus că „Mbappe” l-a sunat după meci şi s-a plâns că nu avea cui să îi paseze. Ulterior, Coman a transmis că nu i-a spus aşa ceva lui Gigi Becali.

Elias Charalambous a răbufnit la conferinţa de presă atunci când a fost întrebat dacă i se pare normal ca Florinel Coman să aibă fir direct cu patronul. Antrenorul FCSB-ului a spus că este normal să i se răspundă la telefon patronului şi că şi el face acest lucru. Totodată, el le-a transmis jurnaliştilor că nu mai vrea să rostească încontinuu cuvântul „patronul”.

Reclamă

(Reporter: Vi se pare normal ca anumiţi jucători să aibă linie directă la patron? Mă refer la Florinel Coman) Nu vreau să vorbesc prea mult despre toate aceste lucruri. Aud multe în fiecare zi… vă respect pe toţi, dar cred că petrecem prea mult timp pe acest subiect. Nu sunt aici să discut despre aceste lucruri, nu vreau să repet de fiecare dată: ‘Patronul…’. Cred că este destul!

Eu trebuie să mă concentrez la ceea ce se întâmplă pe teren, munca mea este pe teren. Chiar am obosit să vorbesc tot timpul despre aceste lucruri şi nu dau vina pe voi. Nu mă înţelegeţi greşit, dar nu vreau să discut mereu despre asta. Nu câştigăm nimic făcând asta.

Eu şi când eram jucător mă mai suna patronul. Poate uneori, dacă mă suna, nu închideam telefonul patronului. Este normal, nu îi închizi telefonul patronului! Patronii sunt cei care îşi investesc banii şi pot să facă orice îşi doresc! Dar eu nu cred că… de multe ori transformăm un lucru mic în ceva uriaş. Nu este corect!”, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și