Închide meniul

Florinel Coman, cu gândul la grupele Conference League: „Vom fi bombă!”. Ce a spus atacantul de la FCSB despre un posibil transfer

Cosmin Cioboată Publicat: 28 iunie 2022, 12:37

Florinel Coman, cu gândul la grupele Conference League: „Vom fi bombă!. Ce a spus atacantul de la FCSB despre un posibil transfer

Florinel Coman, revenire cu noroc

Florinel Coman, în tricoul lui FCSB / Profimedia

  • Florinel Coman, cu gândul la grupele Conference League
  • Ce a spus atacantul de la FCSB despre un posibil transfer

Florinel Coman este extrem de optimist în legătură cu o posibilă calificare în grupele Conference League. Atacantul de la FCSB are mare încredere în echipă și abia așteaptă debutul noului sezon. Coman spune că nu se gândește la despărțirea de clubul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman a făcut o promisiune răsunătoare din cantonamentul FCSB-ului. Atacantul de 24 de ani spune că omogenitatea grupului își va pune amprenta asupra noului sezon, într-un sens pozitiv.

Florinel Coman, cu gândul la grupele Conference League

„Mbappe de România” a trecut peste accidentările chinuitoare din stagiunea precedentă și este optimist în ceea ce priveșe o eventuală calificare în grupele Conference League.

Reclamă

„A fost o perioadă foarte dificilă, am stat mai mult în sală, m-am ocupat mai mult de refacere și când am intrat cu ceilalți, ei erau pregătiți, aveau meciuri în picioare. Da, accidentările au fost cele mai grele momente din carieră. Simt că putem ajunge în grupele Conference League pentru că suntem aceiași jucători de 2-3 ani, s-a format un grup foarte frumos, un grup care este dornic să facă performanță, mai ales în Europa.

Nu mă gândesc la niciun transfer, suntem în plin cantonament, suntem în pregătire, trebuie să acumulăm, să ne antrenăm foarte bine. Chiar nu îmi stă gândul la niciun transfer. Cu toții ne-am pregătit foarte bine, am făcut antrenamente foarte bune, am tras cu toții, așa că eu cred că vom fi bombă când începe campionatul”, a spus Florinel Coman, pentru PRO Arena.

Reclamă

FCSB și-a aflat adversara din turul 2 preliminar al Conference League: învingătoarea dintre FC Saburtalo (Georgia) și FK Partizani (Albania). Primul meci din „dubla” clubului lui Gigi Becali se va disputa pe 21 iulie, în deplasare, urmând ca partida retur să se joace pe 28 iulie, la București.

Valentin Gheorghe pleacă de la FCSB, în Turcia!

Valentin Gheorghe pleacă de la FCSB după un singur sezon. Atacantul de bandă va semna cu Umraniyespor, nou-promovata din prima ligă din Turcia, anunță digisport.ro. Gheorghe va câștiga un salariu răsunător, de 25.000 de euro/lună, mai mare decât cel primit la clubul lui Gigi Becali.

Valentin Gheorghe va pleca sub formă de împrumut de la FCSB la Umraniyespor în această vară. Formația turcă ar urma să beneficieze și de opțiunea de cumpărare definitivă, dacă prestațiile românului se vor ridica la nivelul așteptărilor conducătorilor.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Gheorghe a semnat cu FCSB în toamna anului 2021, după despărțirea de Astra Giurgiu. Gigi Becali a plătit 250.000 de euro pentru jucătorul de 25 de ani, la vremea respectivă.

Gheorghe n-a reușit să se impună ca titular la formația pregătită de Toni Petrea, iar spre finalul sezonului a început să prindă tot mai puține minute.

Atacantul român a adunat 29 de apariții pentru vicecampioana Ligii 1 în stagiunea precedentă, în toate competițiile, reușind să înscrie 7 goluri. Gheorghe a fost trimis în primul „11” numai în 8 meciuri.

Valentin Gheorghe este cel de-al 10-lea jucător care pleacă de la FCSB în această vară, după Cătălin Straton, Paulo Vinicius, Andrei Miron, Dragoș Nedelcu, Gabriel Simion, Robert Ion, Cristi Dumitru, Andrei Burlacu și Claudiu Keșeru. În același timp, clubul lui Gigi Becali a adus numai doi jucători: fundașii centrali Rachid Bouhenna și Joyskim Dawa.

Gigi Becali, mesaj acid pentru CFR Cluj înaintea noului sezon

Întrebat despre lupta la titlu, patronul FCSB a oferit un răspuns ferm. Becali este convins că echipa sa își va lua revanșa și va deveni campioană a României, după o așteptare de 7 ani.

Chiar dacă CFR a câștigat titlul în ultimele 5 sezoane, Gigi Becali anunță că, din punct de vedere valoric, echipa lui Dan Petrescu este mult sub FCSB, la ora actuală.

Latifundiarul din Pipera a făcut o previziune în legătură cu ordinea în care va arăta podiumul la finalul stagiunii viitoare:

Reclamă

„(N.r. – Despre CFR Cluj) Îşi permit să cheltuie nişte bani că joacă în Europa League, dacă nu sigur în Conference League. Noi avem 100% şanse la campionat, suntem 3 clase peste ei valoric. Peste CFR, că noi cu CFR ne batem. Anul ăsta mai avem încă 10% în plus, VAR-ul.

Va fi exact aceeaşi luptă care a fost anul ăsta. FCSB, CFR Cluj, Craiova, în ordinea asta. Eu aşa cred. Asta va fi lupta la titlu.”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:10 Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2: „Trebuia să gândesc totul mai bine” 13
apr.
23:59
Ucraina – România 2-3! Jacqueline Cristian și Ana Bogdan, victorie fabuloasă!!!
13
apr.
23:55
Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul! A făcut plecăciuni în fața jucătorilor intrați dep e bancă
13
apr.
23:47
Cum arată acum clasamentul în play-out! Luptă extrem de încinsă pentru evitarea retrogradării
13
apr.
23:30
Estoril – Braga 0-1, în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2! Gil Vicente – Sporting 0-4
13
apr.
23:30
U Cluj – Petrolul 1-2. „Lupii galbeni” au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve!
13
apr.
23:23
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului
13
apr.
23:03
„Se implică Dan Petrescu?” Francisc Dican a dat răspunsul pe loc. Dezvăluirea interimarului de la CFR Cluj
13
apr.
22:51
VideoIon Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
13
apr.
22:13
VIDEOScene incredibile sub ochii lui Alex Dobre în FC Porto – Famalicao! Evanilson a lovit un adversar cu capul în gură! Ce a urmat
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor
Liga 1 • 13 apr., 23:23
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal
AntenaPLAY • 13 apr., 20:36
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj
Liga 1 • 13 apr., 17:27
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB!
Liga 1 • 13 apr., 16:30
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională
Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: "Are tot ce îi trebuie"
Liga 1 • 13 apr., 15:26
Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Are tot ce îi trebuie”