Închide meniul

Florinel Coman, discurs vehement după Rapid – FCSB 1-0: „Am sărit 3 metri în sus! Nu am mai făcut sprinturi din minutul 5. Am făcut injecţii la pauză”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 aprilie 2023, 22:53

Reclamă
Florinel Coman, discurs vehement după Rapid – FCSB 1-0: „Am sărit 3 metri în sus! Nu am mai făcut sprinturi din minutul 5. Am făcut injecţii la pauză

Florinel Coman a avut de suferit după contactul cu Onea

Profimedia

Florinel Coman a avut un discurs vehement după Rapid – FCSB 1-0. Coman a vorbit şi despre stilul mai dur în care s-a jucat şi a făcut referire şi la intrarea lui Onea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman a mai spus că FCSB merita un egal, având în vedere ocaziile avute. Coman nu şi-a luat gândul de la titlu, deşi Farul are un avans de 5 puncte.

Florinel Coman, discurs vehement după Rapid – FCSB 1-0

Am făcut un fotbal în această seară, am avut ocazii foarte mari, dar nu am reuşit să marcăm. Până la urmă, un egal era echitabil. Fanii nosştri au fost super, ţin să îi felicitat pe această cale. Au stadion de 14 mii de locuri. Din păcate, nu am reuşit să câştigăm cele 3 puncte. Am avut ocazii, dacă nu aveam, puteam spune că am făcut un meci foarte slab. Trebuie să mergem la Craiova şi să facem un mare şi să luăm cele 3 puncte. Ne pare rău, treceam peste CFR şi altfel stăteam de vorbă. Dacă egalam în minutul 65, cred că puteam să îi întoarceam.

Clinciuri au fost din minutul 3, am sărit 3 metri. Din minutul 5 nu am mai putut să sprintez. Am făcut injecţii la pauză, am luat antiinflamatoare. Am vorbit cu arbitrul la final, super a arbitrat. Sunt cele mai bune echipe în playoff, oricine poate bate pe oricine. A fost un meci spectaculos, un egal era echitabil. Mergem la Craiova cu gândul să luăm cele 3 puncte. Nu va conta jocul, trebuie să luăm cele 3 puncte„, a spus Florinel Coman, după Rapid – FCSB 1-0, la digisport.ro.

Rapid – FCSB 1-0. Victorie uriaşă pentru echipa lui Mutu

Meciul de pe stadionul din Giuleşti a început cu şapte minute mai târziu decât programarea iniţială din cauza spectacolului pirotehnic al galeriei giuleştene. Arbitrul Horaţiu Feşnic a amânat startul partidei pentru ca fumul de pe teren să se împrăştie, iar crainicul arenei a făcut apel la suporteri pentru ca aceştia să nu mai folosească materiale pirotehnice.

Reclamă

În minutul 4, Onea a intrat foarte dur la Florinel Coman, dar arbitrul a acordat doar galben după consultarea VAR. Rapid a deschis scorul în minutul 21, când Albu a pasat pentru pentru Funsho Bamgboye, acesta a trimis în careu şi acelaşi Albu a deschis scorul.

Imediat după gol, portarul Horaţiu Moldovan a scos şutul lui Olaru. S-a jucat pe contre în prima repriză, iar arbitrul a permis fundaşilor echipei gazdă un joc mai dur.

După pauză FCSB a forţat egalarea, a avut mai multe ocazii, dar Horaţiu Moldovan a avut intervenţii excelente, precum cea din minutul 89, în faţa lui Omrani. Rapid a învins şi a reuşit prima victorie din play-off.

Reclamă 4 / 0/3
FCSB rămâne pe locul al treilea în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce Rapid este pe 5, cu 31 de puncte.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și