Închide meniul

Florinel Coman, euforic după un nou gol pentru FCSB. „Ne bucurăm că umplem stadioanele!”. Ce spune despre plecare şi despre şansele la titlu: „Au fost greşeli penibile!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 iulie 2022, 8:34

Florinel Coman, euforic după un nou gol pentru FCSB. „Ne bucurăm că umplem stadioanele!. Ce spune despre plecare şi despre şansele la titlu: „Au fost greşeli penibile!

Florinel Coman a nimerit de două ori bara în FCSB - FC U Craiova 1948 1-1

Florinel Coman, în tricoul FCSB / Hepta

Florinel Coman este euforic după un nou gol marcat pentru FCSB. „Mbappe de România” a făcut diferenţa în amicalul câştigat de vicecampioana României cu Oţelul Galaţi, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aproximativ 15.000 de oameni au luat cu asalt stadionul şi au făcut o atmosferă de senzaţie. Atacantul de 24 de ani al lui Toni Petrea este încântat că partida de verificare s-a disputat cu casa închisă

Florinel Coman, euforic după un nou gol pentru FCSB

Un meci greu cu niște spectatori dornici de meciuri. A fost o încărcătură acumulată în această perioadă, suntem fericiți că nu avem accidentați și am câștigat. Când sunt sută la sută sănătos, nu cred că pot să joc prost sau ceva de genul. Am fost sută la sută, mi-am intrat în ritm așa că pot da drumul la treabă cu zâmbetul pe buze.

Ne bucurăm că umplem stadioanele pe unde mergem! Vrem să ne calificăm în Conference League, nu am ce să comentez, nu sunt în măsură. Oricine poate să iasă și să spună de anumite sume, pentru un fotbalist e bine să fie conectat la meci și să nu fie băgat în asemenea discuții„, a declarat Florinel Coman pentru sport.ro.

„Mbappe” Coman a dezvăluit că îşi doreşte un transfer, dar că e gata şi să rămână la echipă pentru a opri seria de cinci titluri a lui CFR Cluj.

Reclamă

„Mbappe” Coman vrea titlul cu FCSB

Îmi doresc (n.r. – un transfer în străinătate), dar atât timp cât nu se poate trebuie să trag pentru echipă. Important e că mi-am revenit și că pot juca, mă simt foarte bine pe terenul de fotbal. Am fost aproape, în fiecare an am fost aproape, dar cred că dacă vom începe bine acest campionat și nu vom mai pierde puncte cu echipe mici… cred că putem să ne batem acolo, cum am făcut-o în fiecare an. Au fost niște greșeli penibile cu echipe foarte mici„, a mai spus Coman.

Florinel Coman a marcat în săptămâna în care a devenit tată. Soţia lui, Ioana Timofeciuc, a născut o fetiţă.

Sunt fericit, sunt entuziasmat, nu știu ce să vă spun. Abia a venit ieri acasă, am stat ziua cu ea și am venit la meci. Sper să fie sănătoasă, fericită și tot ce își dorește ea!„, a transmis internaţionalul român.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul lui Gigi Becali este în cea mai bună formă din ultimii ani. A reuşit două pase de gol în victoria cu FC Sfântu Gheorghe, scor 6-0, şi a marcat în poarta celor de la Zimbru Chişinău, în succesul cu 6-1. Acum, a înscris singurul gol din amicalul cu Oţelul Galaţi.

Gol spectaculos al lui Coman în Oţelul – FCSB

În ultimul meci test al verii, fotbaliştii lui Toni Petrea s-au chinuit să înscrie în poarta echipei antrenate de Dorinel Munteanu. În minutul 67, „Mbappe de România” a dat lovitura.

Pantea i-a centrat perfect lui Coman, care a rămas singur în marginea careului advers. Acesta a şutat din întoarcere, la colţul lung, şi nu i-a dat nicio şansă lui Dur-Bozoancă.

Florinel Coman a purtat banderola de căpitan în momentul marcării golului. O primise după ce Olaru s-a accidentat la umăr şi a fost schimbat. „Mbappe” a fost cel mai în formă jucător al lui FCSB în pauza competiţională. A avut evoluţii remarcate şi în celelalte amicale ale roş-albaştrilor.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și