Închide meniul

Fundașii FCSB-ului, făcuți praf de un fost stelist: „Stamm și Bran! Trebuie să ai creier. Păi dacă l-a adus Mihai Stoica…”

Cosmin Cioboată Publicat: 7 martie 2023, 14:15

Reclamă
Fundașii FCSB-ului, făcuți praf de un fost stelist: „Stamm și Bran! Trebuie să ai creier. Păi dacă l-a adus Mihai Stoica…

Vivi Răchită a râs de fundașii FCSB-ului

Vivi Răchită a râs de fundașii FCSB-ului / Hepta

Fundașii FCSB-ului au fost făcuți praf de un fost stelist. Vivi Răchită s-a dezlănțuit la adresa lui Joonas Tamm și Joyskim Dawa, după ce vicecampioana a fost învinsă cu 3-1 de UTA. Cei doi jucători au fost trași la răspundere de fostul fundaș de la Steaua și Petrolul. Răchită i-a poreclit „Stamm și Bran” pe cei doi fotbaliști, explicând că „trebui să ai creier, ca fundaș central”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vivi Răchită a analizat jocul FCSB-ului și a ajuns la concluzia că greșelile de poziționare comise de Joonas Tamm și Joyskim Dawa au decis meciul de la Arad.

Fundașii FCSB-ului, făcuți praf de un fost stelist: „Stamm și Bran! Trebuie să ai creier”

Tamm și-a dat și autogol în meciul cu UTA, în minutul 14. Vivi Răchită a recunoscut că nu avea așteptări prea mari de la fundașul din Estonia. „Păi dacă l-a adus MM Stoica…”, a spus Răchită.

Fostul fundaș a comentat separat fiecare gol primit de FCSB în meciul cu UTA, în care Joonas Tamm și Joyskim Dawa au fost integraliști.

Răchită i-a comparat pe cei doi cu celebrele personaje de comedie Stan și Bran. În plus, fostul fundaș nu înțelege de ce Iulian Cristea a fost ținut pe bancă la Arad.

Reclamă

„Păi dacă l-a adus MM Stoica? Îți dai seama… Zicea de Tamm că e fotbalist… În primul rând, ca fundaș central trebuie să ai creier, să gândești. Hai să luăm golurile. Primul gol. Atacă UTA în stânga. Se duce Sorescu, vine Dawa la dublaj și Tamm e doi metri în fața lui Dawa, în loc să facă scară să fie în spatele lui Dawa.

Vivi Răchită râde de Joonas Tamm și Joyskim Dawa: „Penibil, ca de obicei! Stamm și Bran!”

El dacă făcea doi pași mai spre poartă venea mingea la piciorul lui, nici nu trebuia să mai bage alunecare. Golul doi. Golul doi e fază clasică de antrenament. Cum stau cei patru fundași, cum este mingea descoperită la echipa adversă și se joacă între fundașul stânga și fundașul central stânga. Fundașul central trebuia să facă scară și rămânea mingea la el, nu trebuia să facă mare lucru.

Golul trei. Ce cauți tu Tamm să ai om în spate și să nu faci un pas spre poartă să degajezi mingea? Astea sunt greșeli… Cum câștigă Petrescu campionatul de cinci ani? Cu apărarea, mă!

Reclamă 4 / 0/3

Penibil, ca de obicei (n.r.- Dawa). Hai să ne amintim de meciul cu Farul. De unde a plecat cartonașul roșu? De la Dawa și de la Tamm care s-au dat cap în cap pe la mijlocul terenului. (n.r.- Cum îi numește pe Tamm și Dawa) Stamm și Bran. Și îl ții pe Cristea, jucător de națională, pe bancă”, a spus Vivi Răchită, potrivit fanatik.ro.

În urma eșecului de la Arad, FCSB a rămas pe locul 3 în Liga 1, cu 54 de puncte. Echipa patronată de Gigi Becali a ratat șansa să se apropie la 4 puncte de liderul Farul și la 3 de CFR, cu o singură etapă rămasă până la finalul sezonului regular.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și