Închide meniul

Gabi Balint cere titularizarea unui jucător la FCSB: „Nu trebuie să lipsească!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 10 aprilie 2023, 8:52

Gabi Balint cere titularizarea unui jucător la FCSB: Nu trebuie să lipsească!”

Gabi Balint a făcut un anunț care îi va bucura pe fanii FCSB-ului

Gabi Balint, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE / AS.ro

Gabi Balint cere titularizarea unui jucător la FCSB! Formația roș-albastră a remizat în fața campioanei României, CFR Cluj, 1-1, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1. În prezent, echipa antrenată de Elias Charalambous se află pe locul 3 din play-off, cu 34 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Balint susține că Malcom Edjouma nu ar trebui să lipsească din primul „!1” al FCSB-ului. Mijlocașul francez nu s-a aflat în lot pentru derby-ul cu CFR Cluj, deoarece, din informațiile AS.ro, ar fi acuzat stări de răceală.

Gabi Balint cere titularizarea unui jucător la FCSB

Fostul component al naționalei României a mai punctat faptul că Billel Omrani este mult mai util decât Andrea Compagno.

„Edjouma nu trebuie să lipsească. E un jucător de forță, apare la finalizare. Ok, are niște probleme defensive, se repliază mai greu. Îi spui lui Olaru să coboare mai jos. Mi-a plăcut cum a intrat Omrani, s-a adaptat ușor la jocul FCSB-ului în repriza a doua.

Omrani e mai rapid, Compagno nu se remarcă dacă nu are mingi. E bun pentru jocul de contre, mult mai util Omrani”, a declarat Gabi Balint, pentru digisport.ro.

Reclamă

Malcom Edjouma, mesaj direct pentru Gigi Becali

La finalul partidei FCSB – Universitatea Craiova, 1-1, din prima etapă de play-off, Edjouma l-a „înţepat” pe patron şi a anunţat că, pentru a fi integralist, este obligat să marcheze meci de meci.

„Trebuie să fim mai exacţi în faţa porţii, să marcăm dintr-o ocazie sau două. Fizicul meu pun impact pe defensiva adversă, uneori nu mă pot bloca. Sunt foarte fericit că am marcat. Este play-off şi îmi pare să joc cu echipele mare. Când e dificil trebuie să-ţi arăţi calităţile.

Am fost în faţa lui, am împins mingea şi m-a lovit. Pentru mine a fost penalty. Nu ştiu de ce arbitrul nu a fluierat. Am vrut să fiu în faţa lui şi m-a lovit. Mi-am pierdut echilibrul şi după ce să fac, eram jos!

Reclamă 4 / 0/3

Cred că putem câştiga titlul, trebuie să fim mai exacţi în faţa porţii. Toate meciurile dificile, dar trebuie să nu ne fie frică.

Nu ştiu cum să răspund pentru că e greu şi pentru mine. Trebuie să înscriu de fiecare dată pentru a rămâne pe teren. Dacă nu marchez, sunt schimbat după 45 de minute. Nu este responsabilitatea mea. Dacă joc 45 de minute, joc 45! Nu am ce să fac”, a spus Malcom Edjouma.

Răspunsul lui Gigi Becali nu a întârziat să apară: „Pe Edjouma de-aia l-am luat, ca să dea goluri. Păi, așa trebuie să facă, trebuie să dea (n.r. râde). Dă gol de frică acum, neapărat. Că altfel imediat îl scot”.

Edjouma este golgheterul FCSB-ului în 2023, cu 6 goluri.

Mijlocașul francez a fost transferat de FCSB, în februarie 2022, de la FC Botoșani, pentru 330.000 de euro. Acesta mai are contract până în vara lui 2026 cu formația bucureșteană.

În următoarea partidă de campionat, FCSB o va întâlni, acasă, pe ocupanta primului loc din play-off-ul Ligii 1, Farul Constanța. Meciul este programat luni, 17 aprilie, de la ora 20:30.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și