Închide meniul
NEWS ALERT

Gabi Tamaş a semnat cu Petrolul Ploieşti: „Nu l-au interesat banii, vine pentru play-off!”

Dragoș Vasile Publicat: 15 iunie 2022, 21:08

Gabi Tamaş a semnat cu Petrolul Ploieşti: „Nu l-au interesat banii, vine pentru play-off!

Gabi Tamaş, în meciul FC Voluntari - UTA Arad 2-1

Gabi Tamaş, în tricoul lui FC Voluntari / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Gabi Tamaş a semnat cu Petrolul Ploieşti
  • Anunţul făcut de antrenorul „lupilor galbeni”

Gabi Tamaş a semnat cu Petrolul Ploieşti. Nicolae Constantin, antrenorul grupării de pe Ilie Oană, a făcut anunţul, după ce ploieştenii l-au prezentat şi pe Gicu Grozav.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Tamaş a terminat contractul cu FC Voluntari, însă nu a vrut să pună ghetele în cui. „Contractul meu s-a terminat pe 31 mai”, anunţa recent experimentatul fundaş.

Gabi Tamaş a semnat cu Petrolul Ploieşti

Gabi Tamaş a avut nevoie de doar două săptămâni pentru a decide ce va face în următorul sezon. Fundaşul de 38 de ani a hotârât ca Ploieştiul să fie următoarea sa destinaţie.

Reclamă

„A semnat! Nu l-au interesat banii, vine pentru play-off!”, a anunţat Nicolae Constantin, în cadrul unei conferinţe de presă.

Gicu Grozav a revenit la Petrolul Ploieşti

Petrolul Ploieşti a anunţat, azi, revenirea la echipă a fotbalistului Gheorghe Grozav. Ultima dată, Grozav a fost legitimat la MTK Budapesta.

Reclamă

„În 2012, Gicu Grozav, pe atunci un tânăr în plină afirmare, semna primul său angajament cu „lupii” şi urma să stea puţin mai mult de un sezon la Ploieşti. O perioadă cu goluri memorabile, cum a fost cel decisiv al calificării cu Vitesse, marcat la Arnhem, într-o noapte frumoasă de început de august, dar şi cu un trofeu, „Cupa” din 2013. În total, 47 de meciuri şi 16 goluri pentru Petrolul”, notează fcpetrolul.ro.

Ce a spus Gabriel Tamaş după ce a plecat de la FC Voluntari

”Chiar îi felicit pe cei de la U Cluj pentru că au promovat. Dar e păcat că a picat Dinamo. Da, m-ar interesa să revin la U Cluj. Dar întrebați staff-ul și președintele. Eu am terminat contractul cu FC Voluntari.

Pe ce dată suntem azi? Eu l-am terminat pe 31 (n.r. – mai 2022). Oferte? Nu știu. E secret. Nu pot să spun. Eu la Rapid? Întrebați staff-ul și conducerea”, a mai spus Gabriel Tamaş.

Reclamă 4 / 0/3

Gabriel Tamaş: „Trebuie să îi invit pe toţi la şpriţ, dar nu am bani!”

Gabriel Tamaş a fost genial după meciul de retragere al lui Adrian Mutu. Gabriel Tamaş a avut o reacţie savuroasă după ce a participat la meciul de retragere al lui Adrian Mutu. Tamaş a spus că nu şi-ar permite să organizeze o asemenea gală pentru că ar fi nevoit să îi cheme pe toţi la şpriţ.

Gabriel Tamas a făcut echipă cu Hagi, Mutu şi celelalte staruri care au participat la meciul de retragere al „Briliantului”. Când se va retrage din fotbal, Tamaş nu e sigur că va avea parte de o asemenea gală.

”Dacă fac o asemenea gală, trebuie să-i invit pe toți la șpriț și nu am bani. Hai să mai glumim. Sunteți cam seci”, a glumit Gabriel Tamaş, după meciul de retragee al lui Adrian Mutu.

Adevăratul motiv pentru care Gabi Tamaş şi-a anunţat plecarea de la FC Voluntari

Bogdan Bălănescu a dezvăluit motivul pentru care Gabi Tamaş şi-a ieşit din minţi. De vină ar fi fost salariile restante de la echipă, dar şi neplata bonusului pentru accederea în play-off.

Gabi Tamaş, descris de şefii ilfovenilor drept „cel mai important jucător”, este decis să plece de la echipă la finalul sezonului. Cu Tamaş în defensivă, FC Voluntari s-a calificat în premieră la „masa bogaţilor” din Liga 1 în actualul sezon.

„Gabi este poate cel mai important jucător al nostru, a fost factor esenţial. În jurul lui am construit această echipă care a intrat în play-off, dar cred că a fost un moment de nervozitate. El este puţin supărat. Cauzele sunt de natură financiară pentru că noi promisesem la echipă că vor fi cu banii la zi. Bonusul pentru intrarea în play-off era stabilit pe 20 aprilie, inclusiv salariul.

Trebuia să primim nişte bani, au întârziat şi am intrat şi noi în întârziere. Nu este vorba despre colaps, trebuie să intre o sumă destul de mare de bani în cont. Gabi Tamaş a jucat la un nivel foarte înalt şi e obişnuit altfel. În România depinzi de foarte mulţi factori şi e greu să fii cu banii la zi”, a declarat directorul general FC Voluntari pentru digisport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Petrolul Ploieşti - FCU Craiova LIVE TEXT
Liga 1 • 18 mart., 22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 12 mart., 20:38
Marius Şumudică, anunţ de ultimă oră despre revenirea în Liga 1: „Nu mi-aş dori să înţeleagă greşit”
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Gabriel Tamaş, interviu de angajare la Dinamo ca la marile corporaţii
Liga 1 • 5 mart., 9:48
FABULOS! Gabriel Tamaş, interviu de angajare la Dinamo ca la marile corporaţii: „Vrem o prezentare în Power Point”