Închide meniul

Gabi Torje, în depresie după „dubla” de senzaţie din Universitatea Craiova – Farul Constanţa 4-3: „Îmi doream să nu marchez şi să câştigăm!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 septembrie 2022, 0:02

Gabi Torje, în depresie după „dubla de senzaţie din Universitatea Craiova – Farul Constanţa 4-3: „Îmi doream să nu marchez şi să câştigăm!

Gabi Torje, în timpul unui meci

Gabi Torje, în timpul unui meci / Profimedia

  • Gabi Torje, în depresie după „dubla” de senzaţie de la Severin
  • Universitatea Craiova – Farul Constanţa 4-3

Gabi Torje a fost băgat în depresie după „dubla” de senzaţie din Universitatea Craiova – Farul Constanţa 4-3. Acesta a reuşit două goluri spectaculoase, dar echipa sa a fost învinsă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul de 32 de ani şi-ar fi dorit ca el să nu marcheze, dar echipa sa să obţină cele trei puncte şi să rămână lider în clasament.

Gabi Torje, în depresie după „dubla” de senzaţie din Universitatea Craiova – Farul Constanţa 4-3

„Mă bucur că am marcat. Este o injecţie de moral pentru mine. Îmi doream poate să nu marchez, dar să câştiăm. Împreună facem greşeli. Nu cred că este vina unui singur jucător.

Reclamă

Trebuie să vedem lucrurile bune şi să rămânem cât mai sus în clasament. Foarte multă disciplină contează foarte mult. Respectăm tot ceea ce dânsul ne zice. Ne face să fim înt-ro formă cât mai bună”, a declarat Gabi Torje, potrivit digisport.ro.

Gabi Torje, one-man show în Universitatea Craiova – Farul Constanţa

Gabi Torje (32 ani) a fost one-man show în Universitatea Craiova – Farul Constanţa. „Pariul” lui Gică Hagi i-a făcut K.O. pe olteni, în prima repriză, cu o „dublă” de senzaţie.

Reclamă

Prima reuşită a lui Gabi Torje a venit în minutul 33, la scorul de 1-1. Fostul dinamovist a scăpat singur cu David Lazar şi l-a lobat pe portarul oltenilor.

Al doilea gol a venit după doar 8 minute. Torje a marcat un gol superb din afara careului, la care David Lazar nu a avut nicio replică.

Universitatea Craiova – Farul Constanţa 4-3

Universitatea Craiova – Farul Constanţa 4-3. A fost un meci nebun la Severin! Mirel Rădoi şi-a îndeplinit o mare dorinţă şi l-a învins pe profesorul Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul a început tare încă din minutul 2, când Vlad Morar a marcat în minutul 2. Jovan Markovic a restabilit egalitatea în minutul 26, după care Gabi Torje a strălucit. A reuşit o „dublă” de senzaţie, iar echipa lui Gică Hagi a condus cu 3-1. Prima repriză s-a încheiat după ce Andrei Ivan a redus din diferenţă, în minutul 44.

Oltenii au revenit cu forţe proaspete în repriza secundă şi au întors rezultatul. Jovan Markovic a reuşit şi el „dubla”, în minutul 66. Mihai Aioani a decis cele trei puncte. S-a făcut de râs şi a deviat mingea în propria poartă, după o lovitură liberă executată de Dan Nistor.

Cotat la 350.000 de euro, Gabi Torje a spart gheaţa la Severin. A marcat primele două goluri din acest sezon. Ambele reuşite au fost spectaculoase!

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Vlad Chiricheș, cerut la echipa națională pentru EURO 2024
Echipa naţională • 24 mart., 9:08
Vlad Chiricheș, cerut la echipa națională pentru EURO 2024: „Valoarea lui e incontestabilă!”
Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania
Echipa naţională • 23 mart., 18:28
Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania: „Au plătit 3 milioane ca să scutească 20!”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”