Închide meniul

Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor

Viviana Moraru Publicat: 27 aprilie 2024, 21:32

Reclamă
Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor

Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB - Farul

Vlad Chiricheş, în timpul unui meci/ Profimedia

Camerele tv au surprins gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul, duelul care poate stabili campioana acestui sezon. Fundaşul roş-albaştrilor a mers pe marginea terenului, înaintea fluierului de start.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a primit vizita celor de la Farul, pentru duelul din etapa a şaptea de play-off. Roş-albaştrii mai au nevoie de un singur punct, pentru a deveni campioni.

Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul

Vlad Chiricheş nu poate evolua în duelul cu Farul, din cauza unei accidentări, care îl va ţine departe de teren până la finalul sezonului.

Fundaşul este prezent pe Arena Naţională, pentru meciul cu Farul, iar înaintea fluierului de start, acesta a coborât pe gazon şi a purtat o discuţie cu Elias Charalambous, în zona băncii roş-albastre.

Şi Florinel Coman este prezent pe Arena Naţională, la duelul cu Farul. „Mbappe” a fost surprins alături de familie, cât şi alături de Mihai Stoichiţă, în tribunele celui mai mare stadion al ţării.

Reclamă

Florinel Coman este accidentat pentru duelul cu Farul. Extrema roş-albaştrilor „s-a rupt” în duelul cu Sepsi şi va merge la vraciul Marijana, pentru a se trata.

David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB

David Miculescu traversează cea mai bună formă a sa, de la transferul la FCSB. Atacantul de 22 de ani a punctat în duelul cu Faul şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională.

David Miculescu a deschis scorul cu Farul în minutul 26. Atacantul a punctat superb, cu un şut cu exteriorul, după ce a primit o pasă perfectă de la Darius Olaru.

Reclamă 4 / 0/3

David Miculescu a ajuns astfel la două goluri marcate, în ultimele două meciuri. Atacantul a marcat şi în partida cu Sepsi, din etapa precedentă de Liga 1, atunci când l-a înlocuit pe Florinel Coman, accidentat.

Pe parcursul întregului sezon, David Miculescu a marcat şase goluri, în cele 38 de meciuri bifate la FCSB, în toate competiţiile.

Vârful de 22 de ani a fost transferat de Gigi Becali în vara lui 2022, de la UTA. Patronul roş-albaştrilor a „spart banca” pentru a-l transfera pe Miculescu, plătindu-le arădenilor nu mai puţin de 1,7 milioane de euro.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
Vezi toate știrile
Citește și