Închide meniul

Gestul incredibil făcut de Florinel Coman, după ce o petardă a explodat lângă el în Dinamo – FCSB. Nu s-a mai putut abţine!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 noiembrie 2023, 22:39

Gestul incredibil făcut de Florinel Coman, după ce o petardă a explodat lângă el în Dinamo – FCSB. Nu s-a mai putut abţine!

Gestul incredibil făcut de Florinel Coman, după ce o petardă a explodat lângă el în Dinamo - FCSB. Nu s-a mai putut abţine!

O petardă a explodat lângă Florinel Coman / Captură Orange Sport

Gestul incredibil făcut de Florinel Coman în derby-ul Dinamo – FCSB. „Mbappe” Coman a răbufnit după ce o petardă a explodat lângă el. Marcatorul golului care a „dezgheţat” tabela de pe Arena Naţională a avut un exces de furie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 72, roş-albaştrii au primit o lovitură liberă la aproximativ 35 de metri de poarta apărată de Golubovic. Aflat în apropierea tuşei, Florinel Coman a fost apostrofat dur de fanii dinamovişti. Lângă „perla” lui Gigi Becali a explodat şi o petardă.

Gestul incredibil făcut de Florinel Coman în Dinamo – FCSB

A fost momentul în care atacantul liderului din Liga 1 nu s-a mai putut abţine şi a vrut să se îndepărteze de balon. Arbitrul Iulian Călin i-a cerut să execute lovitura liberă şi să nu tragă de timp. Reacţia lui Coman a fost una de necrezut.

Florinel Coman a mutat mingea şi a şutat fără să se mai uite la coechipieri. A trimis ostentativ spre ultraşii FCSB-ului din peluză. Gestul i-a surprins chiar şi pe comentatorii partidei.

Coman a ajuns la al doilea meci consecutiv în Liga 1, când înscrie din lovitură liberă. Coman a marcat şi în partida cu FC U Craiova, câştigată de FCSB cu 2-1.

Reclamă

Florinel Coman trece printr-o formă de senzaţie în acest sezon. Căpitanul celor de la FCSB a ajuns la 6 goluri marcate în acest sezon al Ligii 1. Pentru Coman, acesta a fost al doilea gol pe care l-a marcat împotriva celor de la Dinamo.

Scandal pe teren, în derby-ul Dinamo – FCSB

Jucătorii celor două rivale s-au îmbrâncit pe teren în startul reprizei secunde, iar „arbitrul” Iulian Călin a reuşit cu greu să calmeze spiritele.

Se putea lăsa cu o bătaie generală în minutul 48 al disputei de pe Arena Naţională. Meciul a fost întrerupt de ultraşii FCSB-ului, care au aprins mai multe torţe. Una dintre ele a ajuns şi pe teren, moment în care Golubovic a părăsit buturile.

Reclamă 4 / 0/3

Bena l-a împins pe Adrian Şut, moment în care au intervenit şi coechipierii lor. Arbitrul s-a nimerit chiar între fotbaliştii celor două echipe şi a încercat să se retragă.

Mai mult decât atât, ultraşii din Peluza Nord au început să aruncă cu torţe în jucători. Au intervenit imediat pe teren şi pompierii.

După mai multe secunde de panică, spiritele s-au calmat. Bena şi Şut au primit cartonaş galben de la Iulian Călin. În acele din urmă, jocul s-a reluat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și