Închide meniul

Gestul sfidător al lui Elias Charalambous faţă de Gică Hagi, chiar de ziua Regelui! Ce a făcut cipriotul după fluierul final

Bogdan Stănescu Publicat: 5 februarie 2024, 22:51

Reclamă
Gestul sfidător al lui Elias Charalambous faţă de Gică Hagi, chiar de ziua Regelui! Ce a făcut cipriotul după fluierul final

Gestul sfidător al lui Elias Charalambous faţă de Gică Hagi, chiar de ziua Regelui

Elias Charalambous şi Gică Hagi / colaj Profimedia Images, Hepta

Gestul sfidător al lui Elias Charalambous faţă de Gică Hagi, chiar de ziua Regelui, a surprins pe toată lumea. Cipriotul a plecat direct la vestiare după fluierul final, fără să se mai salute cu Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele s-a salutat doar cu Mihai Pintilii la finalul partidei, nemaigăsindu-l pe teren pe Charalambous, care plecase la vestiare.

Gestul sfidător al lui Elias Charalambous faţă de Gică Hagi, chiar de ziua Regelui!

FCSB – Farul s-a terminat 1-1, după un meci foarte tensionat disputat în ziua în care Gică Hagi a împlinit 59 de ani.

Echipa lui Gică Hagi a egalat în minutul 90+5, atunci când Larie a transformat un penalty.

Florinel Coman a avut şi el un moment în care a cedat nervos, trăgând de şorţul pe care îl avea.

Reclamă

Gică Hagi a criticat dur arbitrajul după FCSB – Farul 1-1: „E inacceptabil”

Gică Hagi a criticat dur arbitrajul după FCSB – Farul 1-1. Antrenorul şi patronul Farului a susţinut că nu a fost offside la golul anulat al lui Louis Munteanu.

Totodată, Gică Hagi a susţinut că Horaţiu Feşnic nu a vrut să dicteze penalty-ul din prelungiri, pe care în cele din urmă l-a acordat.

Pot fi multe de spus, dar până la urmă suntem fericiţi pentru că am luat un punct.

Reclamă 4 / 0/3

Am întâlnit un adversar care e ca şi calificat în play-off, nu are cum să piardă nici locul 2.

Erau mult mai încrezători decât noi. Prima repriză a fost slabă a noastră, previzibilă.

Repriza a doua am revenit, am făcut o repriză bună, am luat un punct şi după aia ce s-a întâmplat a văzut toată lumea.

Toată lumea ţipă. Am văzut astăzi nişte lucruri”

Toată lumea ţipă. Am văzut astăzi nişte lucruri. Să îi dai galben lui Louis când nu l-a atins, să nu mai joace etapa viitoare.

Să ai penalty, gol valabil! Cum să ajungi să tragi liniile când al meu e în afara careului şi Dawa e în careu?

După aia să îmi anulezi golul.

Era clar cum am luat noi penalty-ul. A văzut toată lumea. În partea cealaltă nu s-a dat, nicio reluare cu Louis.

Reclamă

„Sper să avem puterea să ne luptăm cu de toate şi cu toţi”

Fotbalul până la urmă aşa e.

Trebuie să o facem, totul e greu, sper să avem puterea să ne luptăm cu de toate şi cu toţi.

Am avut nişte realizări a doua repriză. Din minutul 55 am avut ocazii. Am jucat bine şi meritam să marcăm cel puţin două goluri.

Dacă ăla e offside… E inacceptabil. Şi nu voia să dea nici penalty, când a fost clar”, a spus Gică Hagi pentru digisport.ro după FCSB – Farul 1-1.

FCSB – Farul Constanța 1-1. Final nebun de ziua lui Gică Hagi! „Regele”, salvat de un penalty în prelungirile derby-ului

Meciul FCSB – Farul Constanța 1-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Derby-ul a contat pentru etapa cu numărul 24 a sezonului de Liga 1.

În cadrul acestei partide, Cristi Ganea și-a trimis mingea în propria poartă, în minutul 55. Totuși, Gică Hagi a fost salvat de o lovitură de la 11 metri, transformată de Larie, în monutul 90+5. După acest rezultat, FCSB rămâne pe primul loc în Liga 1, cu 51 de puncte. De cealaltă parte, Farul Constanța este pe 5, cu 37 de puncte.

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Şut, Alhassan – Phelipe, Al. Băluţă, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad, Panţîru, Fl. Coman, Miculescu, Pandele, Toma, Ov. Popescu, M. Laszlo, Pantea, Manolache, Radaslavescu, D. Popa

Farul: Buzbuchi – Dussaut, Larie, M. Popescu, Ganea – Vînă, Queiros, R. Deaconu – Rivaldinho, L. Munteanu, Budescu
Rezerve: Muşat, Kiki, Boli, Grameni, Gustavo Marins, Nedelcu, Grigoryan, N. Popescu, Al. Stoian, Dănuleasa, Andonache, Cojocaru

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:05 Tottenham – Manchester City LIVE TEXT (22:00). Arsenal aşteaptă „o mână de ajutor” din partea rivalei din nordul Londrei 17:53 Tottenham s-a decis în privinţa lui Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla cu fundaşul român, dorit insistent de Napoli 17:34 UEFA, mesaj ferm înainte de EURO 2024: „Vrem arbitri cu o personalitate puternică”. Mesaj clar pentru jucători 17:22 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 mai 17:07 Ora de start a meciului România – Liechtenstein. Ultimul test înainte de EURO 2024 e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 16:37 Gigi Becali a anunţat prima plecare de la FCSB: „Pentru ce să-l ţin?” Jucătorul care va reveni la echipă 15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, la Trophee Clarins. Organizatorii au anulat toate meciurile zilei din cauza ploii 15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB Vezi toate știrile
Citește și