Închide meniul

Gheorghe Mustaţă a comentat schimbările făcute de Gigi Becali la pauză: „A prins o zi mai proastă Ferguson, a fost neinspirat”

Bogdan Stănescu Publicat: 3 octombrie 2023, 14:42

Reclamă
Gheorghe Mustaţă a comentat schimbările făcute de Gigi Becali la pauză: „A prins o zi mai proastă Ferguson, a fost neinspirat

Gheorghe Mustaţă a comentat schimbările făcute de Gigi Becali la pauză

Gheorghe Mustaţă, la un meci al lui FCSB / Profimedia Images

Gheorghe Mustaţă a comentat schimbările făcute de Gigi Becali la pauză. Liderul Peluzei Nord a punctat că nu a fost nimic neobişnuit, dar că de această dată patronul FCSB nu a mai fost inspirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – U Cluj s-a încheiat 2-2. Bogdan Mitrea le-a dat lovitura de graţie roş-albaştrilor în minutul 88, atunci când a marcat cu o lovitură de cap după un corner.

Gheorghe Mustaţă a comentat schimbările făcute de Gigi Becali la pauză

Sincer, sunt aceleași schimbări, dacă stăm să calculăm. Și la Sepsi au fost schimbările astea și am câștigat meciul. Asta este, a prins o zi mai proastă (n.r.: „Ferguson”, aşa cum îi spune Florin Tănase patronului FCSB).

Dacă nu-l băga pe Compagno sau îl scotea pe Băluță, când Băluță a jucat. Asta este, a prins o zi mai proastă”, a declarat Gheorghe Mustață pentru fanatik.ro.

(n.r.: neinspirat „Ferguson”?) Asta este, mergem înainte. Mai neinspirat a fost. Poate nu ați văzut pregătirea jucătorilor și cât muncește omul ăsta acolo (n.r.: Elias Charalambous). Întrebați-mă pe mine. Eu vă spun, 100%.

Reclamă

Vivi (n.r.: Răchită), tu ai fost fotbalist! Ai prins toate meciurile bune și reprizele din campionat? Poți să spui că toate echipele joacă la capacitate maximă cu noi. Nu toate meciurile sunt la fel”, a mai declarat Gheorghe Mustață pentru sursa citată.

Gigi Becali a tunat şi a fulgerat după FCSB – U Cluj 2-2: „Miculescu și Compagno dorm pe teren, Tavi Popescu gâdilă mingea”

Gigi Becali a tunat şi a fulgerat după FCSB – U Cluj 2-2. În stilul caracteristic, patronul FCSB şi-a criticat jucătorii după ce echipa lui s-a încurcat acasă cu U Cluj.

Becali i-a luat la ţintă pe David Miculescu, Andrea Compagno şi Tavi Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

„Mie mi s-a părut că am avut 4-5 ocazii mari de a marca. Noi nu ne-am propus posesia, dar am avut multe ocazii de a marca, încă 5 ocazii. A fost invenția lui Nistor și invenția cu cornerul ăsta bătut de Nistor și Mitrea la finalizare.

Aici e problema că nu avem voie. Noi trebuie să luăm în calcul și ghinionul dacă suntem echipă mare, pentru că trebuia să marcăm.

Și schimbările… avem doi jucători care au dormit pe teren: Miculescu și Compagno. Au intrat și n-am văzut de la ei nimic. Nu e nicio problemă, suntem pe primul loc, nu e înfrângere, dar trebuie să facem mici retușuri, să ne dăm seama de jucătorii care trebuie să joace, cei care nu trebuie să joace.

Dawa nu m-a supărat, așa a fost decizia ca să-l vadă și pe Lixandru. Ovidiu Popescu a înțeles că e mare fotbalist și stă numai în față. Tavi Popescu el crede că e fotbal la sală, gâdilă mingea.

„Compagno să plece dacă are oferte”

Acum se formează o echipă mare la FCSB, aici se pasează din prima mingea, iar Tavi Popescu gâdilă mingea. O gâdilă de două ori și îi dă mingea adversarului că nu mai are chef de ea. Trebuie să facem și niște transferuri, să vedem.

Trebuie neapărat un atacant adevărat, că n-avem atacant. Probabil că nu mai are încredere în el Compagno, dar nu-mi place. Calitatea lui era să câștige duelurile, dar dacă nu le câștigă la revedere. Să plece dacă are oferte. Nu știu cine pleacă și nu pleacă.

Un atacant sigur ne trebuie, poate și un mijlocaș coordonator. Mie mi-a plăcut Băluță, chiar dacă nu s-a orientat. Ai să dai gol și dă cu exteriorul, n-am înțeles, la fel și Coman. De ce să dai cu exteriorul, trebuie să dai cu interiorul.

Reclamă

Dacă era Băluță în teren nu se mai întâmpla să ne egaleze. El nu a mai putut fizic și a cerut schimbare, de-asta nu a mai jucat. Așa a intrat Miculescu și a dormit pe teren.

Ce să facă Coman? A pus-o pe tavă să dea gol. Echipa are cinci ocazii de a marca, n-am ce să spun că n-a mers atacul, dar trebuia să marcăm. Mai am răbdare cu Miculescu, ce să fac cu el? N-am ce să fac, dar nu înțeleg de ce e atât de slab. Și când a venit la început era cât de cât mai bine, nu era atât de slab.

„Tavi Popescu trebuie să joace repede”

E o întrebare pentru mine. Trebuie să joace repede (n.r.: Tavi Popescu), nu trebuie să gâdile mingea. Nu știu ce se întâmplă. Nu poate un fotbalist să fie bun la 18 ani și la 20 de ani să fie mult mai slab, nu doar slab.

Acum el nici nu-i fotbalist, fotbalistul nu poate să joace atât de slab. Olaru trebuia să dea pe jos pe lângă portar, nu trebuia să dea tare pe sus. Ca să reproșez echipei… n-am ce să reproșez, dar ne trebuie un atacant, pentru că nu avem.

O să găsim un atacant, momentan nu știu cine. Mi-a plăcut U Cluj, o echipă muncitoare, a luptat până în ultimul moment. Dai gol în minutul 8, trebuie să ții jocul, mingea trebuia să fie numai la noi”, a declarat Gigi Becali după FCSB – U Cluj 2-2 pentru primasport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și