Închide meniul

Gheorghe Mustaţă a tunat la adresa lui Marius Lăcătuş şi Victor Piţurcă: „Am mers la Becali să nu vă dea afară”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 octombrie 2023, 20:54

Reclamă
Gheorghe Mustaţă a tunat la adresa lui Marius Lăcătuş şi Victor Piţurcă: „Am mers la Becali să nu vă dea afară

Gheorghe Mustaţă a tunat la adresa lui Marius Lăcătuş şi Victor Piţurcă

Gheorghe Mustaţă, Victor Piţurcă şi Marius Lăcătuş / colaj AntenaSport, Hepta

Gheorghe Mustaţă a tunat la adresa lui Marius Lăcătuş şi Victor Piţurcă. Nici Ilie Dumitrescu şi Gabi Balint nu au scăpat de criticile liderului Peluzei Nord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mustaţă i-a transmis lui Marius Lăcătuş că el şi suporterii FCSB-ului au fost la Gigi Becali pentru a-l ruga să nu-l dea afară din pricina rezultatelor slabe.

Gheorghe Mustaţă a tunat la adresa lui Marius Lăcătuş şi Victor Piţurcă

Le spun legendelor ce-mi transmit suporterii. Că încă îi respectăm, dar nu-i mai iubim. Cum poate spune Pele Balint că el nu a văzut nicio hârtie semnată de generalii care i-au predat echipa lui Gigi Becali?

Am să-i arăt eu astăzi acea hârtie și să văd ce reacție va avea domnul Balint. Dacă are bărbăție să accepte provocarea pe care i-o voi face după ce-i arăt hârtiile de care spune că nu știe. Atunci vedem dacă vrea adevăr sau minciună.

Domnule Balint, dacă a furat Gigi identitatea Stelei, vă invit să reclamați furtul la poliție. Domnilor legende ale Stelei, noi suntem cei la care veneați pe gard după goluri. Domnule Lăcătuș, cum nu îi știți pe suporterii FCSB?

Reclamă

Sunt cei care am mers la Becali și l-am rugat să nu vă dea afară pentru rezultate proaste. Când ați fost antrenor. Noi v-am păstrat la echipă. Și ați fost și președinte la Becali sau nu ați fost?

„Lupta legendelor cu Becali se îndreaptă spre milioane de suporteri”

Legendele nu realizează că lupta lor cu Becali se îndreaptă spre milioane de suporteri care au mers după ei peste tot. Domnule Ilie Dumitrescu, acum câțiva ani ați dat interviu în care ați spus că această echipă este a lui Becali și nu i-o poate lua cineva vreodată.

Prostia e mai mare ca tine, Adi Popa, pentru că tu ești mic. Când văd cei de la CSA bani de la Pițurcă, fără să pună condiții, să mă anunțați.

Reclamă 4 / 0/3

Piţurcă la CSA investeşte într-o pereche de ciorapi sau vidanje pentru a extrage ceva de acolo”, a spus Gheorghe Mustaţă, potrivit fanatik.ro.

Patronul din Liga 1 care se aliază cu Victor Pițurcă! Cine ar dori să se implice la CSA Steaua

Valeriu Iftime a declarat că ar dori să se implice la CSA Steaua, alături de Victor Piţurcă. Iftime a dezvăluit faptul că ar fi tentat să investească la echipa din Ghencea, având în vedere faptul că a fost stelist.

De asemenea, Iftime a menționat faptul că Gigi Becali nu ar fi afectat în cazul în care acesta ar decide să se implice la echipa pregătită de Daniel Oprița.

„Steaua nu a murit. Dacă o face domnul Victor Pițurcă (n.r. – se referă la dorința acestuia de a prelua clubul), poate mă aliez cu el, chiar dacă nu a fost fotbalistul meu preferat. Investitor la Steaua sună interesant. Eu am fost stelist, am iubit continuu Steaua, așa că…

Nu știu dacă m-aș duce mâine (n.r. – să investească în Ghencea), dar… Nu se supără domnul Gigi Becali, nu are el răutăți din astea. Dânsul e un om bun. Mă prețuiește și mai tare, pentru că dânsul ține la acest nume, la Steaua, fie [că se numește] el FCSB sau CSA”, a spus Valeriu Iftime, potrivit sursei citate.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și