Închide meniul

Gheorghe Mustaţă, anunţ categoric: „Voiam FCSB – Rapid pe Ghencea!”

Dragoș Vasile Publicat: 31 octombrie 2022, 17:48

Reclamă
Gheorghe Mustaţă, anunţ categoric: „Voiam FCSB – Rapid pe Ghencea!

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB. alături de Octavian Popescu

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB / Hepta

Gheorghe Mustaţă a făcut un anunţ categoric despre FCSB – Rapid. Liderul galeriei roş-albaştrilor a transmis că îşi dorea ca derby-ul să se dispute chiar în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, acest lucru nu se va întâmpla, astfel că meciul va avea loc pe Arena Naţională, cel mai mare stadion al ţării.

Gheorghe Mustaţă, anunţ categoric despre FCSB – Rapid

„Încet, dar sigur ceea ce i s-a întâmplat lui Adrian Mititelu la Craiova, pe «Oblemenco», începuse să i se întâmple și lui Gigi Becali pe Ghencea. Însă, acum dacă o să intervină Ciolacu…gata…omul o să fie acuzat de trafic de influență și amenințat cu pușcăria? Ce, acum se implică politicul? Dar Dîncu ce a făcut pentru CSA? Acolo nu mai era implicat politicul? Ce vorbise Dîncu public despre noi?

Este normală atitudinea lui Marcel Ciolacu. Omul gândește rațional și e conștient că stadionul așa trebuie să își mai acopere investițiile. Cât credeți că o să mai meargă așa, doar din banii tuturor românilor…cu plățile alea prin Ghencea?

Dacă noi vom juca în Ghencea, 30.000 de suporteri vor intra pe stadion și 20.000 vor rămâne pe la porți. Noi dacă vom juca și cu femeia de serviciu tot vom avea stadionul plin ochi, nu 800 de inși ca la ei. Bine, alții nu au de unde să mai strângă, 800 sunt toți. Mi-aș fi dorit din suflet ca meciul cu Rapid să îl jucăm pe Ghencea, dar îl vom juca pe Național Arena. Nu știu câte bilete vor primi rapidiștii, că aici e o problemă și încă se discută. Știți bine care a fost problema cu noi și câte bilete am primit pe Giulești la meciul trecut”, a declarat Gheorghe Mustaţă, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Cât costă biletele pentru FCSB – Rapid

S-a aflat cât costă biletele pentru FCSB – Rapid, derby-ul din etapa a 17-a a Ligii 1. Meciul este programat pe 6 noiembrie, de la ora 21:00, şi va fi în format LIVE TEXT pe as.ro.

Gigi Becali a mărit preţurile faţă de ultima partidă disputată acasă, cu UTA. Dacă împotriva arădenilor un bilet la peluză a costat 10 lei, cine vrea să vadă meciul cu Rapid trebuie să plătească de trei ori mai mult. La Tribuna 2, acestea au fost mărite de la 20 de lei la 50 de lei.

„FCSB anunță că a pus în vânzare, online, biletele pentru partida cu FC Rapid 1923, contând pentru etapa a 17-a din sezonul 2022-2023 al Superligii.

Reclamă 4 / 0/3

Tichetele sunt disponibile pe www.bilete-fcsb.ro, la următoarele prețuri:

VIP 1 – 120 LEI
VIP 2 – 100 LEI
VIP 3 – 75 LEI
TRIBUNA 2 – 50 LEI
PELUZA – 30 LEI, se anunţă în comunicatul postat de FCSB pe contul de Facebook.

La meciul tur, din Giuleşti, fanii au plătit 30 de lei pentru un bilet la peluză. Tichetele de la Tribuna a II-a au costat 45 de lei (periferic) şi 55 de lei (central). Jucătorii lui Adi Mutu au câştigat atunci cu 2-0. Dugandzic (19) şi Săpunaru (40) au înscris golurile victoriei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
Vezi toate știrile
Citește și