Închide meniul
VIDEO

Gheorghe Mustaţă i-a filmat pe juniorii lui Dinamo care au cerut autografe de la vedetele FCSB: „Toată lumea ştie, FCSB e Steaua”

Bogdan Stănescu Publicat: 30 septembrie 2023, 20:55

Reclamă
Gheorghe Mustaţă i-a filmat pe juniorii lui Dinamo care au cerut autografe de la vedetele FCSB: „Toată lumea ştie, FCSB e Steaua

Gheorghe Mustaţă i-a filmat pe juniorii lui Dinamo care au cerut autografe de la vedetele FCSB

Gheorghe Mustaţă, în timpul unui interviu pentru Antena Sport

Gheorghe Mustaţă i-a filmat pe juniorii lui Dinamo care au cerut autografe de la vedetele FCSB. Mai mulţi juniori de la CS Dinamo au făcut poze şi au primit autografe de la jucătorii echipei antrenate de Elias Charalambous la baza din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Uite, vezi, rivalii… ce vrei, mă, dacă echipa asta e iubită. Copiii ăştia sunt viitorul”, a spus Gheorghe Mustaţă. „Toată lumea ştie, FCSB e Steaua”, a spus unul dintre juniori în clipul video postat de Mustaţă pe Twitter.

Gheorghe Mustaţă i-a filmat pe juniorii lui Dinamo care au cerut autografe de la vedetele FCSB: „Toată lumea ştie, FCSB e Steaua”

@fcsb.steaua.47 Video de pe live:@Mustata Gheorghe #ComunitateaRosAlbastra #peluzanordsteaua #fcsbesteaua #fcsbofficial #steauaadevarata #fcsbestesteaua #27🏆❤️💙 #csanuesteaua #_TV #fcsbestesteauasafieclar #fcsbissteaua #_#fcsb #ghencea #fcsbesteaua🔵🔴 #fcsbestefcsteaua #conferenceleague #respect ♬ sunet original – FCSB=STEAUA47✅


Recent, Alex Chipciu a avut un discurs dur la adresa clubului CSA Steaua. Chipciu a răbufnit după CSA Steaua – U Cluj 1-3, meci din Cupa României în care mijlocaşul a şi înscris.

„Doamne fereşte! Dacă aici e Steaua, am luat-o razna! Dacă eram copil, nu mai ţineam cu Steaua, dacă asta e Steaua… Cu echipamentul ăla fake şi… Doamne fereşte! Suntem bătaie de joc noi ca ţară oricum”, a zis Alexandru Chipciu, la finalul meciului dintre CSA Steaua şi U Cluj.

„Am jucat la ultimul meci înainte să plece de aici FCSB. În 2015, nici nu mai ştiu. Într-adevăr, un stadion fabulos, dar parcă nu are nicio legătură cu ideea pe care o aveam despre Steaua când eram mic. Mi se pare ceva fantomă. În acelaşi timp aş spune că Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit nişte momente cu ei, chiar dacă m-au înjurat şi m-au făcut sclavul domnului Becali.

Reclamă

Nici nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei. Măcar am câştigat ceva la viaţa mea. Ei sunt sclavii Armatei.

Păcat de stema asta, că e frumoasă rău de tot. În rest, sincer, au fost fotbalişti foarte mari aici, domnul Piţurcă, domnul Lăcătuş. Să continui tradiţia asta cu jucători şi cu echipamentul ăla fake. Asta e ce am simţit eu”, a mai spus Alex Chipciu, la conferinţa de presă.

Reacţia lui Victor Piţurcă după discursul dur al lui Alex Chipciu la adresa clubului CSA Steaua

Victor Piţurcă a reacţionat după discursul dur al lui Alex Chipciu la adresa clubului CSA Steaua. Fostul selecţioner crede că Alex Chipciu realizează că a greşit făcând acele afirmaţii.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am lucrat cu Chipciu, e un băiat deosebit, modest. Probabil era supărat după meci pentru că suporterii steliști l-au jignit.

Oricum nu mă așteptam să aibă un asemenea discurs. Asta e, fiecare persoană spune ceea ce crede. Eu sunt de părere că el și-a dat seama că a greșit, dar totul e deja consumat.

E băiat educat, cu bun-simț, care caută mereu să spună adevărul. Faptul e consumat, nu se mai poate face nimic”, a declarat Victor Pițurcă pentru iamsport.ro.

Victor Pițurcă, verdict categoric pentru CSA Steaua: „Viitorul nu sună deloc bine! Ar trebui să se facă ceva!”

Victor Pițurcă a oferit un verdict categoric despre CSA Steaua. Fostul selecționer a declarat că viitorul echipei nu sună deloc bine, după ce nici în acest sezon nu și-a obținut dreptul de a promova în Liga 1.

Viitorul clubului Steaua nu sună bine deloc. Absolut deloc! La ultima întâlnire ne-am întâlnit cu oameni din Minister, care conduc, și unul dintre ei mi-a promis că anul acesta sută la sută Steaua va avea drept de promovare.

Iată că nu s-a ținut de promisiune și cred că nici nu-l interesează să se țină de promisiune. Poate există un ”nu” mai înalt care zice ”lăsați să rămână FCSB-ul Steaua și Steaua să rămână aici unde îi este locul.

Eu cred că cei din Minister ar trebuie să ia frâiele și să facă ceva pentru această echipă. Dacă nu, nu mai are rost să încurcăm lumea și să se pună mereu aceeași întrebare, în fiecre zi”, a declarat Victor Pițurcă, conform sport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și