Închide meniul

Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 mai 2024, 10:23 / Actualizat: 20 mai 2024, 16:10

Reclamă
Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!

Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda

Giani Kiriță / Antena Sport

Giani Kiriţă a lansat avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda. Kiriţă a spus că elevii cu Kopic trebuie să trateze partida ca pe un adevărat derby pentru a nu avea parte de surprize neplăcute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giani Kiriţă e de părere că Csikszereda poate pune probleme şi ar putea să o trimită pe Dinamo, pentru a doua oară în istorie, în Liga 2. Prima manşă se va juca la Bucureşti.

Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda

„Avem avantaje mari, nu poți să spui că nu avem. Dar și atunci cu U Cluj, când am retrogradat, la fel s-a vorbit. Că nu are cum Dinamo să retrogradeze datorită frăției dintre cele două galerii și până la urmă am retrogradat.

Acum, datele problemei se schimbă. Csikszereda este o echipă destul de bună, trebuie luată în serios. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche că te trezești, Doamne Ferește, cu un meci prost la făcut la București. La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor.

Dinamo ar trebui să se gândească că nu sunt favoriți și ar fi mai simplu. Jucătorii trebuie să trateze meciul ca un meci tare, un meci pe viață și pe moarte”, a spus Giani Kiriţă la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda

Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Interesul pentru partida de pe Arena Naţională este uriaş. S-au vândut deja 25.000 de bilete, iar partida va avea loc luni, de la ora 20:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cu siguranţă va fi partida „câinilor” cu cel mai mare număr de fani în tribune în acest sezon. Precedentul record a fost înregistrat la meciul cu FCSB, din luna noiembrie a anului trecut. Atunci au fost 22.926 de fani în tribune. Suporterii „câinilor” au anunţat că vor fi prezenţi în număr mare şi la meciul retur al barajului, care se va disputa la Miercurea Ciuc.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:45

LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Austriei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY

16:33

Fernando Alonso trimite noi săgeţi către FIA, după cursa de sprint din Austria: „Sunt spaniol şi nu vreau să am probleme”

16:28

„O mândrie absolută!” Ce a spus Radu Drăguşin despre Ianis Hagi, după calificarea istorică a României în optimi la EURO 2024

15:43

Petrolul, amical de gală cu Fenerbahce! Cum s-au descurcat „lupii” împotriva echipei lui Jose Mourinho

15:21

Rafael van der Vaart, avertisment înainte de România – Olanda! Care sunt vedete care le pot pune probleme tricolorilor

15:12

VIDEOOliver Bearman a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 2 al Austriei! Marea cursă, duminică (11:00; AntenaPLAY)

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și