Închide meniul
EXCLUSIV

Gică Craioveanu a pronunţat numele jucătorilor din Liga 1 care ar putea face pasul în La Liga: „Uitaţi-vă la Real şi Barcelona!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 februarie 2024, 10:08

Gică Craioveanu a pronunţat numele jucătorilor din Liga 1 care ar putea face pasul în La Liga: „Uitaţi-vă la Real şi Barcelona!

Gică Craioveanu a pronunţat numele jucătorilor din Liga 1 care ar putea face pasul în La Liga

Gică Craiova, în timpul interviului / AntenaSport

Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru AntenaSport, Gică Craioveanu a pronunţat numele jucătorilor din Liga 1 care ar putea face pasul în La Liga. Fostul atacant al lui Real Sociedad, Villarreal şi Getafe a dezvăluit căare sunt cei doi fotbalişti capabili să joace în campionatul Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre ei este Nicuşor Bancu, fundaşul stânga al Universităţii Craiova. Internaţionalul român în vârstă de 31 de ani este din 2014 la gruparea din Bănie. Două goluri în 22 de meciuri a reuşit Bancu în acest sezon.

Gică Craioveanu a pronunţat numele jucătorilor din Liga 1 care ar putea face pasul în La Liga

Craioveanu îl vede şi pe căpitanul FCSB-ului capabil să prindă transferul carierei. Darius Olaru este într-o formă de zile mari şi este golgheterul Ligii 1. Mijlocaşul roş-albaştrilor are 14 goluri şi 2 pase decisive în această ediţie de campionat.

(Dacă ar fi să iei acum un jucător din campionatul intern şi să îl duci în Spania?) Bancu, Olaru… pentru că fundaşii stânga sunt puţini la nivel bun. Uită-te la Real Madrid, au probleme la acel post. Barcelona are probleme fără Balde„, a declarat Gică Craioveanu pentru AntenaSport.

Gică Craioveanu a anunţat şi în ce condiţii ar putea să dea lovitura Florinel Coman. Cinci milioane de euro este cota lui „Mbappe” de la FCSB.

Reclamă

Coman are talent, dar la el cred că e o chestiune de mentalitate. Cred că s-a vorbit prea devreme că ar da pasul, tot aşteptăm să dea pasul. Este un jucător fără discuţii care, dacă ar fi motivat, s-ar putea impune, pentru că talentul există„, a mai spus legenda Craiovei.

Horaţiu Moldovan este ultimul jucător român care a ajuns în La Liga. A fost transferat în această iarnă de Atletico Madrid. Spaniolii au achitat clauza de reziliere pe care Moldovan o avea la Rapid, 800.000 de euro.

Avertismentul lui Florin Răducioiu pentru Edi Iordănescu

Florin Răducioiu e de părere că Edi Iordănescu are o problemă extrem de mare cu jucătorii români care nu joacă la echipele de cluburi. Fostul internaţional a tras un semnal de alarmă cu patru luni înainte de EURO 2024 şi i-a dat exemplu chiar pe jucătorii din La Liga: Horaţiu Moldovan, Ianis Hagi şi Andrei Raţiu.

Reclamă 4 / 0/3

Nu va fi simplu. Foarte bine că se concentrează pe evoluţia acestor titulari, pentru că totuşi ne-au calificat aceşti jucători. E o problemă aici. El ştie cel mai bine cum o să facă. Mai sunt într-adevăr 3 luni de competiţie.

Sper să strângă cât mai multe meciuri aceşti băieţi, Ianis Hagi, Radu Drăguşin, Răzvan Marin, Raţiu, Moldovan nu mai zic. Te aşteaptă un campionat european, nu poţi să te prezinţi cu jucătorii care nu joacă. Sunt foarte curios să vedem, este o mare problemă”, a spus Florin Răducioiu la primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia Vezi toate știrile
Citește și