Închide meniul

Gică Craioveanu a reacționat, după ce Eugen Neagoe a plecat de la Universitatea Craiova: „Sunt foarte surprins”

Alex Ioniță Publicat: 25 iulie 2023, 18:35

Reclamă
Gică Craioveanu a reacționat, după ce Eugen Neagoe a plecat de la Universitatea Craiova: Sunt foarte surprins”

Gică Craioveanu a reacționat, după ce Eugen Neagoe a plecat de la Universitatea Craiova

Gică Craioveanu, în timp ce sărută emblema Universității Craiova / Hepta

Gică Craioveanu a reacționat, după ce Eugen Neagoe a plecat de la Universitatea Craiova. Fostul oficial al grupării din Bănie a vorbit despre situația actuală de la echipa lui Mihai Rotaru, care a rămas fără antrenor, după despărțirea de fostul tehnician.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe a pregătit-o pe Universitatea Craiova din luna ianuarie a acestui an. Tehnicianul a reușit să termine sezonul trecut pe locul 4 în play-off-ul Ligii 1. Totuși, după egalul din meciul cu Oțelul Galați, scor 0-0, contractul acestuia a fost reziliat, de comun acord, potrivit oficialilor din Bănie.

Gică Craioveanu a reacționat, după ce Eugen Neagoe a plecat de la Universitatea Craiova. Fostul oficial nu înțelege decizia lui Mihai Rotaru

Fostul oficial al Universității Craiova s-a declarat surprins de decizia lui Mihai Rotaru. Acesta consideră că atmosfera din jurul echipei din Bănie era foarte bună și că rezultatele lui Eugen Neagoe nu au lăsat de dorit. De asemenea, acesta a vorbit și despre revenirea lui Laurențiu Reghecampf, pe banca Universității. Acesta a declarat că tehnicianul a avut rezultate bune, atunci când s-a mai aflat pe banca echipei care a terminat sezonul trecut pe locul al 4-lea.

„Sunt surprins de schimbarea antrenorului! Am vorbit foarte mult cu rezervele, care mi-au spus că niciodată n-a fost o atmosferă atât de bună la echipă. De asta sunt foarte, foarte surprins că s-a decis ca Neagoe să nu mai fie antrenorul Craiovei. Cu Ouzounidis nu jucam nimic! Cu Neagoe nu a fost așa. Aseară am făcut un joc foarte bun, am avut trei ocazii uriașe, trei bare. Echipa a avut un joc cursiv, dar asta e.

Sper ca antrenorul care va veni, cred că 99% e Reghe, să facă o treabă bună. Reghe a făcut o treabă bună când a fost la noi și sper să fie inspirat din nou. Cred că s-au luat în calcul foarte puțin celelalte variante. Reghe a făcut o treabă foarte bună și ne-a surprins pe toți când a plecat atunci. De asta consider că Mihai a decis ca Reghe să se întoarcă. Era o echipă despre care știai ce joacă. Sper să facă treabă Reghe, pentru că e un an foarte important pentru Craiova”, a spus Gică Craioveanu, pentru digisport.ro.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf a semnat cu Universitatea Craiova. „Reghe” revine pe banca oltenilor

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Universității Craiova. Acesta a mai pregătit echipa în sezonul 2021/2022, atunci când a reușit obțină 26 de victorii, 7 rezultate de egalitate și 12 înfrângeri.

Tehnicianul a fost liber de contract după despărțirea de Neftci Baku, echipă care este pregătită în prezent de un alt român, Adrian Mutu. În Azerbaidjan, Reghecampf a fost demis după ce nu a atins obiectivele propuse de conducere. Acesta a terminat campionatul azer, în sezonul trecut, pe locul al 3-lea și a pierdut finala Cupei, cu Gabala, scor 0-1.

Conform sursei citate anterior, Laurențiu Reghecampf a semnat un contract valabil până în vara lui 2024, cu opțiunea de prelungire pe unul sau doi ani. Prelungirea înțelegerii depinde de rezultatele pe care „Reghe” le va obține alături de Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru l-a luat în calcul și pe Marius Șumudică pentru banca tehnică a echipei, dar anturajul formației l-ar fi susținut mai mult pe fostul antrenor al celor de la Neftci Baku. „Șumi” este în prezent liber de contract, după despărțirea de formația saudită Al-Raed.

În cariera sa, Laurențiu Reghecampf le-a mai pregătit pe: FC Snagov, Gloria Bistrița, FC U Craiova 1948, Concordia Chiajna, FCSB, Al-Hilal, Litex Lovech, Al-Wahda, Al-Wasl, Al-Ahli și pe Neftci Baku. Acesta s-a mai aflat pe banca Universității Craivoa în perioada iulie 2021 – iunie 2022. Alături de aceste formații, Reghecampf a câștigat 2 titluri în Liga 1 ( alături de FCSB, în sezoanele 2012/2013 și 2013/2014), o Supercupă a României (alături de FCSB, 2013/2014), o Cupă a Ligii (alături de FCSB, 2015/2016), o Cupă a Ligii din Emiratele Arabe Unite (alături de Al-Wahda, 2017/2018) și două Supercupe ale Emiratelor Arabe Unite (alături de Al-Wahda, în sezoanele 2017/2018 și 2018/2019).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și