Închide meniul

Gică Hagi a anunțat că Denis Alibec s-a refăcut după accidentare: „Suntem mai puternici cu el!”

Alexandru Ivan Publicat: 10 septembrie 2022, 19:35

Reclamă
Gică Hagi a anunțat că Denis Alibec s-a refăcut după accidentare: „Suntem mai puternici cu el!

Denis Alibec, mesaj emoţionant pentru Hagi şi foştii colegi de la Farul

Denis Alibec, într-un meci pentru Farul / Hepta

Gică Hagi a anunțat revenirea lui Denis Alibec, după ce atacantul Farului s-a accidentat în victoria cu FCSB din urmă cu două etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec a absentat de la precedentul meci al Farului, înfrângerea 3-4 cu Universitatea Craiova. Atacantul acuzase o recidivă. Acum, vârful de 31 de ani este apt de joc.

Gică Hagi a anunțat revenirea lui Denis Alibec

„Suntem mai puternici cu Alibec în teren. Alibec e Alibec, cred eu că echipa are nevoie de el. Trebuie să fie Alibec din ultimele meciuri, a arătat foarte bine în ultimele partide și sper să țină aceeași linie pe care a avut-o până acum. Doar Nedelcu e indisponibil pentru această partidă, în rest suntem toți”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă dinaintea meciului.

Farul va juca duminică, de la ora 18:30, cu FC Argeș, pe teren propriu. Partida va fi în format LIVE SCORE pe www.as.ro.

Gică Hagi l-a reinventat pe Denis Alibec

Denis Alibec a marcat două goluri pentru Farul în actuala stagiune, în partidele cu FCSB și FC Voluntari.

Reclamă

Atacantul a revenit la echipa lui Gică Hagi în această vară, după ce i-a expirat contractul cu turcii de la Kayserispor.

700.000 de euro valorează Denis Alibec, conform transfermarkt.com.

Denis Alibec nu vrea să plece de la Farul

Denis Alibec a exclus orice posibilă revenire la FCSB, după ce Nicolae Dică a dezvăluit că Gigi Becali l-a luat în vizor în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-am dat seama ca trebuie să slăbesc și să muncesc mult. Deocamdată de gândim la play-off, faptul că suntem pe primul loc ne dă încredere. Sper să ramânem sus cât mai sus.

Când joacă FCSB cu cineva, trebuie să ia pe cineva de la echipa adversă. Nu mă duc nicăieri. Este trecutul meu. Am trăit o perioadă frumoasă acolo, chiar dacă după s-a ruinat tot”, a spus Denis Alibec, după Farul – FCSB 3-1, conform digisport.ro. 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și