Închide meniul

Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 aprilie 2024, 12:49

Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului

Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța!

Constantin Budescu, în timpul unui meci / Profimediaimages

Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Mijlocașul adus de Gică Hagi la începutul sezonului nu a reușit să se impună în echipa actualei campioane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele” l-a trecut pe lista neagră pe Constantin Budescu, iar veteranul a decis deja să părăsească lotul campioanei.

Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța!

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Constantin Budescu a plecat deja de la Farul și s-a dus la Ploiești, pentru a rezolva o serie de probleme.

Totuși, acesta nu va mai reveni la echipă, având în vedere că înțelegerea acestuia cu formația lui Gică Hagi expiră la capătul acestui sezon.personale.

Evoluțiile sale au fost principalul motiv pentru care Gică Hagi a decis să nu se mai bazeze pe serviciile lui. „Regele” a spus deja că se va baza mai mult pe jucătorii tineri, pentru a obține un loc de cupă europeană, la capătul actualului sezon de Liga 1.

Reclamă

În tricoul celor de la Farul, Constantin Budescu a adunat 29 de partide, în care a marcat 8 goluri și a oferit 9 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 450.000 de euro, potrivit site-ului transfermarkt.

Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid

Gică Hagi a avut un răspuns genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid. Managerul celor de la Farul a spus că nu a văzut nebunia din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Hagi a apucat doar să se uite la Corvinul Hunedoara cu FC Voluntari, prima semifinală a Cupei României. Hagi a ratat marele duel din Liga Campionilor, dintre Guardiola şi Ancelotti.

Reclamă 4 / 0/3

„Am spus și echipei: am dormit și nu am văzut niciun minut. Este prima oară când am adormit mai devreme. Am avut o zi plină, am muncit mult și nu am mai rezistat. Am văzut meciul de Cupă, dintre Corvinul Hunedoara și FC Voluntari, am urcat în cameră și am adormit.

Îmi pare rău, am și momente ca astea, când trebuie să mă odihnesc. Nici măcar nu am apucat să citesc despre meci. M-am trezit, am avut analiza adversarului de dimineață, apoi ședință cu echipa și am venit direct la conferință. Nu sunt informat așa de bine. M-ai prins în ofsaid!”, a spus Gică Hagi înaintea duelului cu CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și