Închide meniul

Gică Hagi a dezvăluit de ce l-a scos pe Adrian Mazilu din echipa de start la Farul – FCSB. Ce se întâmplă cu „perla” campioanei

Alex Ioniță Publicat: 17 septembrie 2023, 21:42

Reclamă
Gică Hagi a dezvăluit de ce l-a scos pe Adrian Mazilu din echipa de start la Farul – FCSB. Ce se întâmplă cu „perla campioanei

Discursul lui Gică Hagi, înainte de meciul de la Iaşi

Gică Hagi, în timpul unui meci al Farului/ Hepta

Gică Hagi a dezvăluit de ce l-a scos pe Adrian Mazilu din echipa de start la Farul – FCSB. Motivul este unul surprinzător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Farul Constanța și FCSB va începe de la ora 21:45 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gică Hagi a dezvăluit de ce l-a scos pe Adrian Mazilu din echipa de start la Farul – FCSB

Gică Hagi a vorbit despre motivul pentru care nu l-a titularizat pe Adrian Mazilu în meciul cu FCSB. „Regele” a dezvăluit faptul că dorește să îl odihnească pe jucătorul care va ajunge, în această iarnă, la Brighton, pentru că a jucat foarte multe meciuri de la startul sezonului. De asemenea, antrenorul campioanei a dat exemplu și partida jucată de Mazilu la echipa națională U21.

În locul lui Adrian Mazilu, Gică Hagi l-a titularizat în premieră pe armeanul Narek Grigoryan, care a fost transferat în această perioadă de mercato de la fosta adversară din preliminariile UEFA Conference League, FC Urartu.

„A jucat foarte mult la vârsta lui, a jucat foarte mult. Nu contează cum începi, contează cum termini. Ne-am gândit, a jucat mult la U21, 90 de minute, a fost singurul jucător care a jucat. S-a întors de pe drum. A jucat şi cu noi foarte multe meciuri. A avut 5 zile pauză, vacanţă foarte puţin şi el şi Borza care a plecat. Trebuie să avem foarte mare grijă de el.

Reclamă

Trebuie să ne revenim, să ne concentrăm pe fiecare meci în parte, că e în Cupă, în campionat. Nu mai suntem în Europa şi trebuie să fim foarte atenţi, să producem rezultate”, a declarat Gică Hagi la orangesport.ro.

Gigi Becali nu l-a iertat pe Damjan Djokovic şi continuă să îl ţină pe bancă

Patronul celor de la FCSB a explicat, după meciul cu Universitatea Craiova, câștigat de către vicecampioană cu scorul de 3-0, motivul pentru care Damjan Djokovic nu mai este titular în echipa pregătită de Elias Charalambous. Gigi Becali este de părere că Ovidiu Popescu dă un randament mai mare decât fostul mijlocaș de la CFR Cluj.

„Normal trebuia să joace Ovidiu Popescu fundaș dreapta, dar uite că l-au ales pe Crețu. Djokovic e și el bun. E bine că l-au ales pe Ovidiu Popescu în locul lui Djokovic (n.r. râde). Să vă spun de ce n-a jucat Djokovic. L-am întrebat pe MM să-mi spună un lucru, i-am zis să-mi scoată statistica pentru că mi s-a părut în neregulă la meciul cu danezii și la meciul cu UTA.

Reclamă 4 / 0/3

Am cerut statistica. Și am cerut să văd recuperări în jumătatea adversă și deposedări. Ovidiu Popescu făcuse aproape triplu deposedări. Și atunci e normal să joace Ovidiu Popescu. Dacă era după ei ar fi jucat cu Ovidiu Popescu dreapta și cu Djokovic la mijloc”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro, după FCSB – Universitatea Craiova 3-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și