Închide meniul

Gică Hagi a „luat foc”, în direct: „Totul se rezumă la cotă!” Discurs furibund al „Regelui”: „Domnilor, informaţi greşit!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 martie 2024, 17:55

Gică Hagi a „luat foc, în direct: „Totul se rezumă la cotă! Discurs furibund al „Regelui: „Domnilor, informaţi greşit!

Gică Hagi, laude la scenă deschisă pentru un jucător de la FCSB

Gică Hagi, la conferinţa de presă / AS.ro

Gică Hagi a „luat foc” în direct, după ce a fost întrebat despre jucătorii care au plecat de la Farul şi nu au confirmat în străinătate. „Regele” a răbufnit şi a declarat că nu poate răspunde pentru jucătorii care aparţin de alte cluburi, oferind exemplul lui Adrian Mazilu, despre care susţine că a fost cel mai bun în play-off-ul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a declarat că jucătorii români nu au o cotă bună, date fiind şi rezultatele echipelor de club din România, în competiţiile europene.

Gică Hagi a „luat foc”, în direct

Gică Hagi a mai declarat că pentru a face mai multe pentru jucătorii tineri, are nevoie de un buget mai mare. Acesta a transmis că a fost nevoit să-şi vândă mai mulţi elevi pentru a-şi creşte bugetul echipei sale.

De asemenea, „Regele” a transmis că totul se rezumă la cota fotbalistului, iar aceasta poate creşte semnificativ în funcţie de rezultatele echipelor de club din Liga 1, cât şi de rezultatele echipei naţionale.

„E greu să răspund eu pentru un jucător care a fost cel mai bun la o echipă campioană, care nu joacă la ultima sau penultima din Olanda. El e acelaşi jucător. Hagi ştie să scoată din el. Noi jucăm fotbal bun. Băluţă a fost accidentat doi ani. Una e să vorbim de o situaţie, un moment, alta e să vorbim general. Au devenit cei mai buni, când au plecat în altă parte.

Reclamă

Nu pot face mai mult decât se face la nivelul meu. Dacă vreţi mai mult, trebuie să fie mai mulţi bani. Noi suntem în Europa, ce bugete avem? Lucrurile trebuie să aibă un curs, să facem performanţe mari, ne trebuie bugete.

La 17 ani, când pleacă unul, acel jucător nu e încă copt! Cum fac alţii…au o cotă foarte bună. Echipele din Croaţia şi Serbia au bugete de 30-40 de milioane. Alea vând cel mai mult. Restul…mai răsare unul, cum se întâmplă şi la noi. Ele sunt în Champions League, statul e ajutat. Sunt acolo! Cota jucătorului e alta. Serbia şi Croaţia au fost la Campionatul Mondial, cota e alta!

Informaţi lumea greşit, Polonia, Ungaria, au bugete de 30-40 de milioane de euro. Domnilor! Sunt echipe în România care au bugete mai mari de zece milioane? A ajuns şi unul de-al nostru la Ajax.

Reclamă 4 / 0/3

Când echipele de club vor fi în Champions League sau Europa League, atunci da. Când echipa naţională se va califica la Europene şi Mondiale, atunci putem avea. Totul se rezumă la cota jucătorului, de acolo pleacă tot. De aceea nu puteam vinde jucători pe mulţi bani”, a declarat Gică Hagi, la digisport.ro.

Discursul lui Hagi, după ce Farul s-a calificat dramatic în play-off

Discursul lui Hagi, după ce Farul s-a calificat dramatic în play-off. Campioana en-titre a obţinut calificarea în playoff în ultima etapă, după remiza cu Botoşani.

„Trebuie să joci şi în maniera asta pentru a ajunge în play-off! Ăsta era obiectivul nostru, nu a contat cum am jucat. I-am felicitat pe jucători pentru că au muncit. Am avut o perioadă cu părţi bune şi părţi mai puţin bune, dar e important că s-a terminat cu această intrare în play-off. De acum ne putem gândi la mai mult.

Am jucat la Botoşani, o echipă care stă foarte bine în teren. Mă bucur că acest egal ne-a dus în play-off. Cu siguranţă obiectivul nostru e să încercăm să devenim cei mai buni. Suntem fericiţi„, a spus Gică Hagi după FC Botoşani – Farul 0-0.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și