Închide meniul

Discursul lui Hagi, după ce Farul s-a calificat dramatic în playoff: „Ăsta e obiectivul!” Gică Popescu: „Am suferit!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 martie 2024, 22:57

Discursul lui Hagi, după ce Farul s-a calificat dramatic în playoff: „Ăsta e obiectivul! Gică Popescu: „Am suferit!

Discursul lui Hagi, după ce Farul s-a calificat dramatic în playoff

Hepta

Discursul lui Hagi, după ce Farul s-a calificat dramatic în playoff. Campioana en-titre a obţinut calificarea în playoff în ultima etapă, după remiza cu Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a fost extrem de fericit după ce Farul s-a calificat în playoff de pe locul 5. Hagi speră ca echipa sa să crească nivelul jocului şi să se claseze pe un loc cât mai sus la finalul campionatului.

Discursul lui Hagi, după ce Farul s-a calificat dramatic în playoff

„Trebuie să joci şi în maniera asta pentru a ajunge în play-off! Ăsta era obiectivul nostru, nu a contat cum am jucat. I-am felicitat pe jucători pentru că au muncit. Am avut o perioadă cu părţi bune şi părţi mai puţin bune, dar e important că s-a terminat cu această intrare în play-off. De acum ne putem gândi la mai mult.

Am jucat la Botoşani, o echipă care stă foarte bine în teren. Mă bucur că acest egal ne-a dus în play-off. Cu siguranţă obiectivul nostru e să încercăm să devenim cei mai buni. Suntem fericiţi„, a spus Gică Hagi după FC Botoşani – Farul 0-0.

La rândul său, Gică Popescu a admis că Farul nu a făcut un sezon reuşit şi a fost nemulţumit că a aşteptat ultima etapă pentru ca echipa să obţină calificarea în playoff.

Reclamă

Am aşteptat până în ultima etapă, din păcate, că am avut posbilitatea să o mai facem acasă. Din păcate a trebuit să suferim, pentru a face puncte şi pentru obiectiv. Anul acesta am suferit ca joc, dar şi ca efectiv. Şi în seara asta am avut multe absenţe, accidentarea lui Nedelcu, cartonaş roşu, am muncit mult pentru aest punct. 

Sperăm ca în play-off să arătăm diferit. Ne bucurăm pentru punct şi accederea în play-off. Momentan să ne revenim şi să recuperăm cât mai mulţi jucători, apoi să urcăm cât mai sus„, a spus şi Gică Popescu la primasport.ro.

În clasament, FCSB este lider, cu 64 de puncte, CFR CLuj ocupă poziţia secundă, cu 53 de puncte, iar Rapid completează podiumul, cu 52 de puncte. Pe locul 4 se află CS Universitatea Craiova (46 de puncte), locul 5 este ocupat de Sepsi, cu 43 de puncte, în timp ce locurile de play-off au fost completate cu echipa campioană, Farul, pe 6, cu 43 de puncte. Astfel, în play-off-ul ediţiei 2023-2024 s-au calificat echipele care au jucat în această fază şi sezonul trecut.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și