Închide meniul

Gică Hagi a primit veşti teribile, înainte de Universitatea Craiova – Farul

Dan Roșu Publicat: 12 mai 2023, 15:53

Reclamă
Gică Hagi a primit veşti teribile, înainte de Universitatea Craiova – Farul

Gică Hagi a primit veşti teribile, înainte de Universitatea Craiova - Farul

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Gică Hagi a primit veşti teribile, înainte de Universitatea Craiova – Farul. „Regele” nu se va putea baza pe Larie, Băluţă, Popescu şi Gustavo pentru duelul de pe Oblemenco. De asemenea, Mazilu este şi el incert, din cauza unei răceli. Duelul decisiv pentru titlu e sâmbătă, de la ora 21:30, LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Un meci în deplasare cu o echipă cu un lot foarte bun, cu o echipă care e în formă. A arătat că este foarte competitivă. E o provocare pentru noi, ştim despre spiritul oltenesc. Săptămâna asta s-au întâmplat multe la noi casă, avem mai multe accidentări. Am stat încă o zi, să vedem dacă Larie poate juca. Azi dimineaţă, la antrenament, a încercat, dar nu e la 100%. Nici el nu va fi. Băluţă, nu ştim cât de lungă va fi pauza lui.

Gică Hagi a primit veşti teribile, înainte de Universitatea Craiova – Farul

Mai avem accidentările care au fost înainte, cu Popescu şi Gustavo. Morar are şi el o problemă la adductori, nici el nu e cu noi. Şi Mazilu, care e răcit, nici el nu e cu noi. E o săptămână dificilă pentru a crea o echipă competitivă. Mergem la Craiova doar cu gândul la victorie.

Obiectivul staffului este găsirea unei formule competitive, mai ales în defensivă. Am încredere în jucătorii pe care îi avem, nu plâng după cei care nu joacă”, a spus Hagi, la conferinţa de presă.

Gică Hagi: Supărarea e că suntem acolo pe primul loc

Farul e pe locul 1 în Liga 1, cu trei puncte în faţa lui FCSB. Roş-albaştrii îl pot depăşi pe „Rege” dacă vor câştiga cele trei meciuri rămase de disputat, dar şi dacă Farul va mai face un alt pas greşit, cu Universitatea Craiova sau CFR Cluj.

Reclamă

„Meciul acela cu Rapid s-a terminat, a fost un meci fantastic, extraordinar, cu o echipă care a practicat un fotbal pe care cu greu îl vezi în România, chiar dacă lor nu le cade bine. Am făcut un meci pe care cu greu îl va repeta o echipă. O lecţie de cum trebuie să ataci.

Trebuie să încercăm să repetăm. Faza defensivă am făcut-o perfect şi trebuie să o facem şi la Craiova. Avem cele mai multe goluri marcate, dacă nu mă înşel. Noi chiar ştim să atacăm, chiar dacă îi supărăm pe unii câteodată.

Supărarea e că suntem acolo pe primul loc. Nu le cade bine. Nimănui nu-i cade bine. Aşteptăm să vină şi al doilea titlu. O să muncim pentru el, e în mâinile noastre, depinde doar de noi. Noi am scris istoria până acum şi noi vrem să o terminăm”, a mai spus Hagi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! Vezi toate știrile
Citește și