Închide meniul

Gică Hagi a pus ochii pe trei jucători de la FCSB! Lovitura pregătită de „Rege” la Farul

Viviana Moraru Publicat: 12 ianuarie 2024, 20:42

Reclamă
Gică Hagi a pus ochii pe trei jucători de la FCSB! Lovitura pregătită de „Rege la Farul

Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după meciul FCSB - Farul 2-1. Ce s-a întâmplat la conferinţa de presă

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gică Hagi a pus ochii pe trei jucători de la FCSB! „Regele” vrea să dea lovitura şi să-i transfere la Farul pe Denis Haruţ, David Miculescu şi Cristi Ganea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această iarnă, Farul a efectuat un singur transfer. Constănţenii s-au înţeles cu Ronaldo Deaconu, jucător care a fost şi pe lista lui Dinamo.

Gică Hagi a pus ochii pe trei jucători de la FCSB

Conform prosport.ro, Gică Hagi nu se opreşte aici cu transferurile în această iarnă, şi vrea să aducă, „la pachet”, trei jucători de la FCSB.

David Miculescu, Cristi Ganea şi Denis Haruţ sunt pe lista de transferuri a „Regelui”. Ganea a fost deja anunţat că nu va mai face parte din planurile oficialilor roş-albaştrilor, dat fiind faptul că a intrat în dizgraţiile lui Gigi Becali.

De cealaltă parte, în privinţa lui David Miculescu, Gigi Becali a declarat că nu vrea să se despartă de atacantul pe care a plătit nu mai puţin de 1,7 milioane de euro, în vara anului 2022.

Reclamă

David Miculescu nu a strălucit la FCSB, după transfer, în acest sezon reuşind să marcheze doar două goluri, în cele 23 de meciuri bifate, în toate competiţiile.

De asemenea, Gigi Becali a declarat că şi pe Denis Haruţ vrea să-l păstreze la echipă, în acest sezon. Fundaşul de 24 de ani a bifat doar 14 meciuri la formaţia roş-albastră, în acest sezon, trei dintre ele în Cupa României.

Sursa citată mai sus mai notează ;i faptul că Alexi Pitu este aproape de o revenire la Farul, în această iarnă. Mijlocaşul a fost transferat de Bordeaux în iarna anului trecut, în schimbul sumei de două milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi l-a învins pe Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor

Gică Hagi l-a învins pe Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor! „Regele” i-a „suflat” un jucător patronului de la Universitatea Craiova. Este vorba despre căpitanul lui FC Argeş, Costinel Tofan. Fundaşul dreapta în vârstă de 27 de ani s-a înţeles cu Farul şi va semna cu campioana României.

Tofan era şi pe lista de transferuri a lui Mihai Rotaru. Totuşi, Gică Hagi a grăbit negocierile şi a ajuns la un acord cu fotbalistul din Liga 2. Va plăti o sumă importantă în conturile „vulturilor”.

Potrivit fanatik.ro, patronul Farului a bătut palma cu Costinel Tofan. Va achita 200.000 de euro pentru jucătorul care intrase în ultimele şase luni de contract. Nu a mai aşteptat până în vară, când fundaşul ar fi putut veni gratis. Mai mult, piteştenii păstrează 20% dintr-un viitor transfer şi primesc 1 sau 2 jucători sub formă de împrumut până la finalul sezonului.

FC Argeş a acceptat să îşi vândă cel mai bun jucător din lot după ce a ajuns pe locul 15 în liga secundă şi şi-a pierdut speranţele că poate obţine promovarea. Mihai Rotaru insistase să îl aducă în Bănie încă din vară.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și