Închide meniul

Gică Hagi l-a învins pe Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor! Căpitanul dorit de Universitatea Craiova ajunge la Farul

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 ianuarie 2024, 14:04

Reclamă
Gică Hagi l-a învins pe Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor! Căpitanul dorit de Universitatea Craiova ajunge la Farul

Gică Hagi l-a învins pe Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gică Hagi l-a învins pe Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor! „Regele” i-a „suflat” un jucător patronului de la Universitatea Craiova. Este vorba despre căpitanul lui FC Argeş, Costinel Tofan. Fundaşul dreapta în vârstă de 27 de ani s-a înţeles cu Farul şi va semna cu campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tofan era şi pe lista de transferuri a lui Mihai Rotaru. Totuşi, Gică Hagi a grăbit negocierile şi a ajuns la un acord cu fotbalistul din Liga 2. Va plăti o sumă importantă în conturile „vulturilor”.

Gică Hagi l-a învins pe Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor

Potrivit fanatik.ro, patronul Farului a bătut palma cu Costinel Tofan. Va achita 200.000 de euro pentru jucătorul care intrase în ultimele şase luni de contract. Nu a mai aşteptat până în vară, când fundaşul ar fi putut veni gratis. Mai mult, piteştenii păstrează 20% dintr-un viitor transfer şi primesc 1 sau 2 jucători sub formă de împrumut până la finalul sezonului.

FC Argeş a acceptat să îşi vândă cel mai bun jucător din lot după ce a ajuns pe locul 15 în liga secundă şi şi-a pierdut speranţele că poate obţine promovarea. Mihai Rotaru insistase să îl aducă în Bănie încă din vară.

Costinel Tofan are o cotă de piaţă de 400.000 de euro şi a jucat, de-a lungul carierei, pentru Baloteşti, Sporting Turnu Măgurele, Sepsi şi FC Argeş. Este din 2017 în Trivale.

Reclamă

Ronaldo Deaconu a semnat cu Farul Constanţa

Ronaldo Deaconu a fost primul transfer al iernii reuşit de Farul Constanţa! Mijlocaşul de 26 de ani a fost prezentat de campioana din Liga 1, fiind primul transfer realizat de formaţia de la malul mării în această iarnă.

Deaconu, care a evoluat ultima oară la Korona Kielce, în Polonia, a semnat cu Farul Constanţa un contract valabil până în iunie 2026. Hagi i-a dat astfel o lovitură lui Dinamo, club care l-a vrut de asemenea pe Deaconu.

Cu 153 de partide disputate în Liga 1, Ronaldo Deaconu a mai evoluat în România la ASA Tg. Mureş, Concordia Chiajna, Gaz Metan Mediaş şi Sepsi Sf. Gheorghe. De asemenea, el şi-a făcut junioratul la Academia Gheorghe Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Începând de astăzi, Ronaldo Deaconu este noul jucător al echipei noastre, după ce a semnat un contract valabil până în vara anului 2026.

Născut la 13 mai 1997, Ronaldo Deaconu și-a făcut junioratul la Academia Gheorghe Hagi, iar apoi a evoluat în carieră pentru formațiile Feyenoord Rotterdam (tineret), Twente Enschede (tineret), ASA Tg. Mureș, Concordia Chiajna, HNK Gorica (Croația), Sepsi Sf. Gheorghe, Gaz Metan Mediaș, Shaanxi Chang’an Athletic (China) și Korona Kielce (Polonia).

În cele 153 de partide disputate până acum în Liga 1 și Cupa României a marcat 19 goluri și a oferit 33 de pase decisive. Este fost internațional de juniori, tineret și olimpic al României. Bine ai venit, Ronaldo, și mult succes în tricoul alb-albastru!”, este mesajul transmis de campioana României pe site-ul oficial.

33 de jucători au fost la reunirea Farului. Constănţenii au încheiat anul pe locul 6, care asigură prezenţa în play-off.

Portari: Marian Aioani, Alexandru Buzbuchi şi Ştefan Muşat;

Jucători de câmp: Ionuţ Larie, Mihai Popescu, Dan Sîrbu, Ionuţ Cercel, Kevin Boli, Daniel Bîrzu, Gabriel Dănuleasă, Gustavo Marins, Damien Dussaut, Darius Grosu, David Kiki, Nicolas Popescu, Luca Banu, Andrei Artean, Dragoş Nedelcu, Tudor Băluţă, Diogo Queiros, Ionuţ Vînă, Constantin Grameni, Constantin Budescu, Roberto Mălăele, Luca Băsceanu, Amine Benchaib, Rivaldinho, Alexandru Stoian, Iustin Doicaru, Narek Grigoryan, Louis Munteanu, Luca Andronache, Ionuţ Cojocaru.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și