Închide meniul

Gică Hagi a răbufnit după ce Farul a pierdut cu FCSB: „Meritam să câştigăm!” Mesaj tranşant despre Ianis Hagi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 martie 2024, 23:39

Gică Hagi a răbufnit după ce Farul a pierdut cu FCSB: „Meritam să câştigăm! Mesaj tranşant despre Ianis Hagi

Gică Hagi a răbufnit după ce Farul a pierdut cu FCSB

Gică Hagi, în timpul unui meci la Farul/ Profimedia

Gică Hagi a răbufnit, după ce Farul a pierdut cu FCSB. „Regele” s-a declarat dezamăgit de rezultatul obţinut de echipa sa, mărturisind faptul că jucătorii săi ar fi meritat să obţină cele trei puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi-a mărit avansul la şapte puncte în fruntea campionatului, după ce a învins-o cu 1-0 pe Farul. Unicul gol al partidei a fost marcat de Adrian Şut.

Gică Hagi a răbufnit după ce Farul a pierdut cu FCSB

Gică Hagi a declarat că FCSB a fost extrem de periculoasă la faze fixe, mărturisind că jucătorii roş-albaştri au făcut un meci foarte bun. „Regele” a mai transmis însă că şi echipa sa a prestat un joc solid, şi ar fi trebuit să marcheze cel puţin trei goluri.

Întrebat şi despre Ianis Hagi, Gică Hagi a oferit un răspuns tranşant. După ce turcii au anunţat transferul internaţionalului român la Galatasaray, „Regele” a declarat că fiul său se află sub contract cu Rangers, echipă la care se va întoarce la finalul sezonului.

„Nu a fost o zi bună, dar am avut şansele noastre. Am făcut ce trebuie, din păcate nu ne-am atins obiectivul, dacă nu marchezi nu ai cum să câştigi. Ei au fost periculoşi la faze fixe. Când pierzi, nimeni din vestiar nu e fericit.

Reclamă

Una e să vorbeşti…au jucat foarte bine, dar meritam să câştigăm, meritam să înscriem cel puţin trei goluri. Parcă văd meciurile din tur, dar rămânem cu lucrurile bune, iar ce am făcut prost să încercăm să eliminăm. Suntem acolo, la cupele europene, mergem să câştigăm la Sepsi.

Mai sunt meciuri, le abordăm la victorie, cum îmi place mie să zic, că avem o mentalitate de câştigători. Sperăm să jucăm aşa şi la Sepsi, să câştigăm. Ne cunoaştem foarte bine, doar mici detalii te surprind. Ne ştim, cunoaştem jucătorii, ne ştim între noi.

Noi ne uităm doar la noi, la ce trebuie să facem, ne dăruim. Când pierzi, dezamăgirea e mare.

Reclamă 4 / 0/3

Despre Ianis, v-am zis, e focusat la Alaves, e acolo. Mai are până în vară, are contract după cu Rangers. Restul, nu ştiu”, a declarat Gică Hagi, conform digisport.ro.

Farul – FCSB 0-1

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Farul Constanţa, în etapa a doua din play-off-ul Superligii.

Fundaşul bucureştenilor Vlad Chiricheş a revenit pe teren după o absenţă de şapte luni. Ultimul său meci a fost jucat la 28 august 2023, în deplasare, la Arad, cu UTA. Prima repriză nu s-a remarcat prin ocazii mari ale vreuneia dintre cele două formaţii, ci prin schimbarea lui Radaslavescu, după nici o jumătate de oră de joc.

În repriza secundă, Ngezana s-a accidentat şi a fost aproape de autogol în minutul 57, cînd a deviat o centrare, iar Târnovanu a scos in extremis. Portarul oaspeţilor a mai avut o intervenţie bună în minutul 68, pentru ca două minute mai târziu să se desfăţoare o fază controversată. Octavian Popescu a căzut, arbitrul Marcel Bîrsan a oprit jocul când Florinel Coman trimiktea în plasă, dar arbitrul i-a acordat cartonaş galben lui Octavian Popescu, pentru simulare. Oaspeţii au înscris în minutul 81, când Florinel Coman a executat un corner şi Adrian Şut a deschis scorul.

În clasament, FCSB are 38 de puncte, cu şapte peste ocupanta locului secund, Universitatea Craiova. Farul este pe locul 5, cu 25 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și