Închide meniul

Gică Hagi a recunoscut după Sepsi – Farul 0-1: „Am avut noroc, chiar dacă am avut şi noi ocazii!”

Publicat: 19 februarie 2024, 19:55

Reclamă
Gică Hagi a recunoscut după Sepsi – Farul 0-1: „Am avut noroc, chiar dacă am avut şi noi ocazii!

Farul - CFR Cluj 1-1. Gică Hagi şi Adi Mutu s-au încurcat reciproc

Gică Hagi, pe banca Farului - Hepta

Gică Hagi a recunoscut după Sepsi – Farul 0-1 că echipa sa a avut noroc. Hagi a lăudat jocul celor din Sfântul Gheorghe şi a spus că se aştepta ca meciul să fie unul dificil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a depăşit UNiversitatea Craiova în clasament şi a ajuns pe locul 4 în Liga 1, cu 40 de puncte. Hagi se va duela cu Dorinel Munteanu etapa viitoare.

Gică Hagi a recunoscut după Sepsi – Farul 0-1

„Ştiam că întâlnim o echipă bună, care joacă fotbal. Am avut momentele noastre în echipa a doua. Eu cred că Sepsi a făcut un meci bun. Aşa sunt toate meciurile, când eşti aproape şi toată lumea luptă, sunt meciuri bune. Astăzi am avut noroc, cu toate că am avut şi noi ocazii.

Au dominat meciul, noi am ştiu să ne apărăm bine. Toate meciurile sunt foarte grele, vom întâlni o echipă care aleargă şi pune presiune. Sperăm să ne apărăm foarte bine„,  a spus Gică Hagi la digisport.ro.

Sepsi a avut o primă ocazie în minutul 3, când Buzbuchi a respins şutul lui Marius Ştefănescu. Portarul oaspeţilor a intervenit şi în faţa lui Safranko, în minutul 13, iar elevii lui Hagi au replicat prin şutul pe lângă poartă al lui Ronaldo Deaconu, din minutul 29, şi prin lovitura de cap a lui Larie, din minutul 35. Gazdele au trimis mingea în poartă în minutul 51, prin Safranko, însă acesta se afla în poziţie de ofsaid şi golul a fost anulat. În minutul 85 Farul a marcat, prin Grameni, la o fază în care Andres Dumitrescu a scos mingea din poartă, iar arbitrajul VAR a acordat golul.

Reclamă

S-a încheiat 1-0 pentru oaspeţi şi Farul este pe locul 4 în clasament, cu 40 de puncte, în timp ce Sepsi a ajuns la a patra înfrângere consecutivă şi a rămas pe locul 9, cu 33 de puncte.

Cu meciul de la Sf. Gheorghe, Sebastian Colţescu a devenit arbitrul cu cele mai multe partide conduse în campionatul primei divizii din România, 382, depăşindu-l pe Alexandru Tudor.

SEPSI OSK: Niczuly (D. Moldovan 81) – Kecskes, Ninaj, D. Ciobotariu – Oroian , Kallaku (K. Varga 77), N. Păun, Fl. Ştefan (A. Dumitrescu 62) – C. Matei (Aganovic 77), M. Ştefănescu – Safranko (Rondon 82). ANTRENOR: Bernd Storck

Reclamă 4 / 0/3
FARUL: Buzbuchi – M. Popescu, Larie (D. Sîrbu 90+3), Kiki – Dussaut , D. Queiros (Nedelcu 54), Grameni, Cr. Ganea (K. Boli 54) – R. Deaconu (Vînă 72), Budescu (Rivaldinho 54) – L. Munteanu. ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: R. Deaconu 55

Arbitri: Sebastian Colţescu – Radu Adrian Ghinguleac, Daniel Mitruţi – Mihai Amorăriţei

Arbitri VAR: Radu Petrescu – Vladimir Urzică

Observator: Nicolae Grigorescu

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și