Închide meniul

Gică Hagi a refuzat o ofertă de 12 milioane de euro! Gică Popescu: „Eu am negociat-o”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 martie 2024, 14:12

Gică Hagi a refuzat o ofertă de 12 milioane de euro! Gică Popescu: „Eu am negociat-o

Gică Hagi, laude la scenă deschisă pentru un jucător de la FCSB

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gică Hagi a refuzat o ofertă de 12 milioane de euro, a dezvăluit Gică Popescu. Oferta era chiar pentru fiul „Regelui”, Ianis Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a întâmplat înainte ca Ianis Hagi să semneze cu Genk. Ianis Hagi a ajuns la echipa belgiană pentru numai 3,5 milioane de euro.

Gică Hagi a refuzat o ofertă de 12 milioane de euro! Gică Popescu: „Eu am negociat-o”

Ianis a avut ofertă de 12 milioane de euro de la Spartak Moscova! Eu am negociat-o. De ce nu s-a făcut? N-a vrut Gică. Gică a urmărit întotdeauna proiectul sportiv. A ales proiectul sportiv. Genk era în Liga Campionilor și a zis că «vreau ca ek să joace în Liga Campionilor».

În partea cealaltă era Spartak Moscova, care oferea 12 milioane de euro și nu se oprea acolo. În momentul în care le-am zis că a căzut transferul, proprietarul clubului, care era unul dintre acționarii de la Lukoil, a sunat și a zis: «Vin cu avionul la Constanța, dacă e problema de bani. Vin cu avion privat ca să renegociem».

Eram la 12 milioane de euro atunci. Și Gică a zis «Nu, să nu vină! Ianis se duce la Genk pe 3,5 milioane!». La Spartak avea un salariu 4-5 mai mare decât a luat în partea cealaltă. Nu știi ce s-ar fi întâmplat la Spartak, ce ar fi făcut acolo. E greu de spus”, a declarat Gică Popescu pentru Digi24.

Reclamă

Cum au reacţionat scoţienii după ce Gică Hagi i-a sărit din nou în ajutor lui Ianis Hagi: „Discurs aprins de 17 minute”

Scoţienii au avut deja reacţii după ce Gică Hagi i-a sărit din nou în ajutor lui Ianis Hagi, care se află în pericol să rateze EURO 2024, din cauza puţinelor minute pe care le prinde la Alaves, după împrumutul de la Rangers.

Ianis nu a mai fost titular de 11 meciuri, notează cei de la Daily Record. Jucătorul cotat la 3.5 milioane de euro a adunat 21 de minute în 2024, în La Liga, fără nicio realiazare.

„Ianis Hagi, care nu a reușit să se impună la Alaves, a fost apărat de tatăl său, Gheorghe, printr-un discurs aprins de 17 minute. A declarat că internaționalul României va reveni la Rangers în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Hagi Jr a fost pe bancă pentru al unsprezecelea meci consecutiv din La Liga. El a sperat că va reuși să-și relanseze cariera departe de Scoția, fiind împrumutat de Michael Beale. Ianis a primit critici în țara sa natală – unii experți susținând că nu ar trebui să fie convocat pentru Euro 2024.

Fostul star de la Real Madrid și Barcelona, ​​Gheorghe, a sărit în apărarea fiului său în timp ce acesta a fost abordat de presa din România. El susține că fiul său a fost surprins de fostul antrenor Michael Beale când a fost lăsat în afara echipei pentru play-off-ul Ligii Campionilor cu PSV Eindhoven, moment care a declanșat mutarea în Spania”, au scris cei de la Daily Record.

Gică Hagi a răbufnit: „Cum nu a jucat? Va fi cel mai bun”

„Regele” a transmis un mesaj categoric şi a vorbit despre situaţia fiului său timp de 17 minute, la conferinţa de presă. Acesta a transmis că fiul său a bifat minute la Alaves şi a prestat un joc bun, atunci când a fost trimis în teren.

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers la Alaves, în acest sezon. Împrumutul îi va expira la finalul sezonului şi va reveni în Scoţia.

„Ianis vine după un an în care a fost accidentat. Înainte de noul an competițional, cu câteva zile înainte să se închidă perioada de transferuri, s-a întâmplat ceva la Rangers și a rămas surprins (n.r. – antrenorul îl lăsase în afara lotului de Champions League).

„S-a dus în al doilea cel mai bun campionat din lume”

A reacționat cât a putut în câteva zile, s-a dus în al doilea cel mai bun campionat din lume. A jucat în acest an competițional 21 de meciuri până în momentul de față. Țineți cont, după un an și ceva de accidentare, când multă lume nu mai credea.

A jucat anul ăsta, a apărut la echipa de club cât a putut. Cât a jucat titular, a jucat foarte bine din punctul meu de vedere. Chiar dacă nu are reușite sau nu s-a impus ca titular… În septembrie, octombrie și noiembrie a fost la echipa națională. A lipsit în fiecare lună cel puțin 10 zile, fiind jucător nou. Așa că adaptarea lui a durat mai mult.

Reclamă

E într-un fotbal de elită, cel mai bun, cel mai creativ și tehnic din lume. A apărut de vreo 21 de ori, titular sau mai puțin. Nu e titular de drept, așa cum ne așteptam. Tot ce s-a zis în ziare de unii colegi ai dumneavoastră sunt doar răutăți, prostii, minciuni. S-a ajuns să se spună că Rangers nu-l vrea pe Ianis.

Ianis are contract cu Rangers, la vară revine acolo. A ieșit în sondaj, când s-a votat, că e dorit de toți. E jucătorul lui Rangers, nu îl salvează tata, între ghilimele. Nu se mai poate, îmi vine să râd când văd asta! Nici dacă vrem nu mai poate veni înapoi”, a tunat Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior Vezi toate știrile
Citește și