Închide meniul

Dănuț Lupu a anunțat ce trebuie să facă Gică Hagi pentru a câștiga titlul cu Farul!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 5 aprilie 2023, 14:50

Dănuț Lupu a anunțat ce trebuie să facă Gică Hagi pentru a câștiga titlul cu Farul!

Dănuț Lupu a anunțat ce trebuie să facă Gică Hagi pentru a câștiga titlul cu Farul

Gică Hagi, la conferinţa de presă / Antena Sport

Dănuț Lupu a anunțat ce trebuie să facă Gică Hagi pentru a câștiga titlul cu Farul! În prezent, Farul este lider în play-off-ul Ligii 1, cu 36 de puncte obținute, la două lungimi în fața ocupantei locului secund, CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuț Lupu consideră că Farul va câștiga titlul la pas, dacă Gică Hagi va reuși să-l mențină pe Denis Alibec la forma din prezent.

Dănuț Lupu a anunțat ce trebuie să facă Gică Hagi pentru a câștiga titlul cu Farul

Fostul component al naționalei României s-a declarat uluit de noua față a lui Denis Alibec, sub „bagheta” lui Gică Hagi.

„Dacă Hagi va reuși să îl țină pe Alibec în forma care este, Farul va câștiga campionatul liniștit. Trebuie să recunoaștem că ceea ce a făcut Gică din Alibec anul ăsta… eu sunt omul care laudă când cineva face un lucru bun.

Nimeni n-a reușit în România ce a reușit Gică cu Alibec. Atâta determinare, să facă alunecări, să alerge… Doamne! Dacă îmi spunea cineva acum doi ani că Alibec ajungea în situația asta, nu credeam”, a declarat Dănuț Lupu, pentru fanatik.ro.

Reclamă

În actualul sezon de Liga 1, Denis Alibec a dat 11 goluri și 6 pase decisive, în 26 de meciuri jucate.

Dan Alexa le vede favorite la campionat pe Farul și CFR Cluj

Dan Alexa susține că, în opinia sa, CFR Cluj și Farul Constanța sunt marile favorite să ridice trofeul de campioană, la finalul actualului sezon.

„(n.r. Pe cine vezi favorită la titlu?) CFR Cluj și Farul. Surprinzător pentru mine Farul. Adică la începutul campionatului nu credeam. CFR Cluj pare că a scăzut puțin, au o turație mai mică decât anii precedenți. Au început să fie învinși de două, trei ori. Ceea ce nu se întâmpla niciodată cu Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Ar mai fi FCSB, cu problemele ei de an de an și cred că până la urmă vor claca. Nu vor ține pasul până la final.

Gigi Becali este unul dintre patronii de lungă durată ai fotbalului românesc, a investit foarte mulți bani. Cei mai talentați fotbaliști la Steaua (n.r. FCSB) au fost, dar niciodată nu au ajuns să joace la potențialul lor, decât foarte puțin, la cât pot jucătorii aceia… Și cred că unul din factorii cei mai importanți este că ei simt că antrenorul nu are autoritatea pe care ar trebui să o aibă în vesitar.

Am fost fotbalist. Jucătorul își găsește alibi imediat. Dacă simte că antrenorul nu e antrenor și nu e mână forte, își găsește el un alibi și tot timpul crede că nu are evoluții bune pentru că e schimbat de patron și că antrenorul a greșit. Înțelegi? Își pierde din autoritate și nu vor fi motivați 100%”, a declarat Dan Alexa, pentru prosport.ro.

Farul, pas greșit cu Rapid

În ultimul meci de campionat, Farul s-a „încurcat” de Rapid, în fața căreia a înregistrat doar o remiză, 1-1. La finalul meciului, Gică Hagi s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale.

„Sunt foarte mulţumit, dar ne doream să luăm cele trei puncte. Am jucat bine, ambele echipe au prestat un joc bun. Ambele tabere s-au bucurat de fotbal. Mentalitatea noastră e să încercăm să marcăm goluri, asta le-am scris pe tablă înainte de meci.

Din păcate am marcat un singur gol. Important e că am produs fotbal, am avut ocazii. Băieţii au reacţionat bine, şi cei care au fost la lot, şi cei care au venit de acasă. Kiki a venit foarte obosit, s-a văzut asta, dar important e că nu am pierdut în deplasare, la o echipă bună.

În prima repriză am făcut bine, la început ne-au surprins, dar şi noi am avut ocazii şi am fi putut să câştigăm.

Reclamă

Nedelcu avea nevoie să joace, să prindă putere, e un mijlocaş defensiv foarte bun. Are execuţii foarte bune, are lovirea mingii foarte bună, a făcut un meci bun.

Cred că sunt meciuri pe care trebuie să le joci ca să câştigi, cele din play-off, echipele sunt foarte bune, iar meciurile sunt echilibrate.

(n.r. V-aţi îmbrăţişat la final cu Adrian Mutu) Decarii s-au îmbrăţişat la final. Ne-am felicitat, am făcut o muncă bună amândoi în acest an, la echipe care nu şi-au propus să fie acolo. Suporterii s-au bucurat de fotbal, păcat că s-a terminat egal.

Încercăm să avem o mentalitate foarte bună, lucururile astea ne ghidează. Vrem să avem o mentalitate de învingători, jucătorii o au, d-asta fac faţă la nivelul acesta. Sunt nişte copii foarte buni. Putem să facem un fotbal foarte bun, avem un lot echilibrat, tinerii aceştia au fost surpriza campionatului”, a declarat Gică Hagi, la finalul meciului cu Rapid, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton Vezi toate știrile
Citește și