Închide meniul

Gică Hagi a transferat un nou jucător! Canadianul Zorhan Bassong a semnat cu Farul

Viviana Moraru Publicat: 21 iunie 2023, 10:17

Reclamă
Gică Hagi a transferat un nou jucător! Canadianul Zorhan Bassong a semnat cu Farul

Gică Hagi l-a transferat pe Zorhan Bassong la Farul

Zolhar Bassong, prezentat oficial la Farul/ Facebook Farul

Gică Hagi a mai transferat un nou jucător la Farul, aisgurându-şi serviciile canadianului Zorhan Bassong. Campioana României a efectuat astfel al şaptelea transfer din această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această vară, la Farul au mai venit Damien Dussaut, Nicolae Carnat, Rivaldinho, Marco Borgino, Fabio Vianna şi Ionuţ Vînă.

Gică Hagi l-a transferat pe Zorhan Bassong la Farul

Gică Hagi continuă campania de transferuri în această vară, la Farul. Zorhan Bassong, fundaş stânga de 24 de ani, a evoluat ultima dată FC Argeş, echipă care a retrogradat în eşalonul secund, în urma barajului pierdut cu Dinamo.

Bassong a bifat 10 meciuri pentru trupa argeşeană, în sezonul trecut, fără să marcheze vreun gol.

Zorhan Bassong a oferit şi primele declaraţii, după ce a semnat cu Farul. Acesta s-a declarat extrem de bucuros de faptul că a semnat cu echipa campioană din Liga 1.

Reclamă

“Am ales Farul pentru că este un proiect bun, îmi place cum joacă echipa, este o echipă foarte bună în România şi vreau să ajut echipa cu calităţile mele”, a declarat Bassong, într-un interviu pentru contul oficial al celor de la Farul.

În vârstă de 24 de ani, Bassong este fost internaţional U19 al Belgiei şi actual internaţional U23 al Canadei. Şi-a făcut junioratul în Belgia, la Mouscron şi Anderlecht. A mai evoluat la Lille B, Cercle Brugge şi în ultimul sezon la FC Argeş.

Farul se va duela cu Sheriff, în preliminariile Champions League

Sheriff Tiraspol este adversara celor de la Farul Constanţa, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Campioana României îşi începe parcursul european contra echipei care o învingea în urmă cu aproape doi ani pe Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Gică Hagi va juca partida tur pe teren propriu, pe 11/12 iulie, urmând ca partida retur să se dispute pe 18/19 iulie, în Republica Moldova.

Sheriff Tiraspol este adversara celor de la Farul din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Campioana din Republica Moldova a câştigat recent titlul cu numărul 20 din istoria sa în campionatul din Moldova, dar şi a 12-a Cupă a Moldovei. Clubul a fost fondat pe 4 aprilie 1997.

Sezonul trecut, Sheriff Tiraspol a evoluat în grupele Europa League, acolo unde a făcut parte dintr-o grupă cu Manchester United, Real Sociedad şi Omonia. Sheriff a încheiat grupa pe locul 3 şi a ajuns în primăvara Conference League, acolo unde şi-a încheiat parcursul în optimile de finală, moldovenii fiind eliminaţi de Nice, cu 4-1 la general.

Ionuţ Vînă a semnat cu Farul! Un nou transfer reuşit de Gică Hagi

Ionuţ Vînă a semnat cu Farul! Un nou transfer reuşit de echipa lui Gică Hagi. Vînă a semnat din postură de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit de Universitatea Craiova.

”Mijlocașul Ionuț Vînă este de astăzi noul jucător al Farului. Produs al Academiei Gheorghe Hagi, Ionuț Vînă (28 ani) are în palmares 1 titlu de campion (2017), două Cupe ale României (2019, 2020) si o Supercupă a României (2019).

Pentru clubul nostru a mai evoluat în peste 100 de meciuri (107), în care a marcat 8 goluri și a oferit 10 pase decisive”, a anunţat Farul într-un comunicat de presă.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și