Închide meniul

Gică Hagi a vorbit despre titlu, după Farul – Universitatea Cluj 2-0: „Luaţi-ne în calcul!” Condiţia pusă de „Rege”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 octombrie 2022, 20:38

Gică Hagi a vorbit despre titlu, după Farul – Universitatea Cluj 2-0: „Luaţi-ne în calcul! Condiţia pusă de „Rege

Gică Hagi a vorbit despre titlu

Gică Hagi este antrenorul celor de la Farul Constanţa | Profimedia

Gică Hagi a vorbit despre titlu, după Farul – Universitatea Cluj 2-0. „Regele” a spus că dacă echipa sa va câştiga următoarele două partide, cu Rapid şi FC U Craiova 1948, atunci Farul trebuie să fie luată în lupta la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a câştigat partida cu Universitatea Cluj şi s-a distanţa la 5 puncte în fruntea clasamentului. Hagi a anunţat că se va gândi la titlu dacă echipa sa va câştiga în Giuleşti, dar şi derby-ul cu FC U Craiova 1948.

Gică Hagi a vorbit despre titlu, după Farul – Universitatea Cluj 2-0

„Am făcut un meci bun, chiar dacă cu mingea nu am fost chiar atât de fini. Defensiv, am făcut un meci foarte foarte bun. Jucătorii au avut determinare şi nu le-am dat nicio şansă adversarilor. Alexi Pitu s-a maturizat şi am făcut-o. Acum e bărbat, are personalitate şi sezonul acesta va fi unul dintre cei mai buni. I-a fost şi greu, el din atacant lateral a devenit şi decar. Să fie în toate cele 3 zone, el le simte pe toate. Mai avem două meciuri, cu Rapid şi Craiova. Dacă vom ieşi cu două victorii din aceste meciuri, atunci luaţi-ne în calcul. Lucrurile merg bine, să vedem cum terminăm. Fiecare meci, acesta este obiectivul nostru.Sunt fericiţi, sunt bucuroşi.

Alibec e un jucător valoros, important e să ştii să îl motivezi. Am un raport direct, bun cu el. Cu echipa îl facem să avem un randament foarte bun cu el. Va fi multă tactică, că am jucat amândoi în Italia, creativitate, va fi un meci foarte frumos„, a spus Gică Hagi după Farul – Universitatea Cluj 2-0.

Denis Alibec, cu gândul la derby-ul cu Rapid, după Farul – U Cluj 2-0

Denis Alibec a oferit prima reacţie, după Farul – U Cluj, şi a mărturisit că aşteaptă cu nerăbdare duelul cu Rapid, din runda viitoare. Atacantul constănţenilor este convins că meciul va fi unul „de foc”, echipele aflându-se pe primele două locuri din Liga 1.

Reclamă

Farul a obţinut a cincea victorie consecutivă în Liga 1. Trupa lui Gică Hagi a învins-o pe U Cluj, scor 2-0, graţie golurilor marcate de Alexi Pitu şi Andrei Artean. Constănţenii au acumulat 33 de puncte, cu 5 mai multe faţă de ocupanta locului secund, Rapid.

Denis Alibec a analizat prestaţia echipei sale, din victoria cu U Cluj. Atacantul lui Gică Hagi susţine că relaţionează foarte bine cu ceilalţi jucători de la Farul, şi acest fapt se observă în rezultatele echipei. Totodată, internaţionalul român aşteaptă cu nerăbdare partida cu Rapid, din runda viitoare.

„Noi ne facem mereu jocul nostru. Toată echipa a făcut un meci foarte bun, am arătat maturitate în teren. Mă înţeleg foarte bine cu colegii, şi se vede în jocul nostru.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. titlul) E departe, nici măcar n-am intrat în play-off. Aştept cu nerăbdare meciul cu Rapid, va fi foarte frumos, este aşteptat de toată ţara”, a declarat Denis Alibec, pentru Digi Sport.

Alexi Pitu a marcat primul gol pentru Farul, în victoria cu U Cluj. Mijlocaşul s-a declarat bucuros la finalul meciului, susţinând că obiectivul echipei este calificarea în play-off, titlul momentan fiind departe.

„O echipă puternică, jocul nostru a fost mai bun în această seară. Cred că orele de antrenament sunt explicaţia pentru jocul nostru bun. Gândul nostru este să ne batem la play-off”, a declarat şi Alexi Pitu.

Farul Constanţa – „U” Cluj 2-0. Trupa „Regelui” se distanţează în fruntea Ligii 1, după al cincilea succes consecutiv

Farul Constanţa – „U” Cluj a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Echipa „Regelui” este lider în Liga 1 şi a obţinut al cincilea succes consecutiv.

Farul s-a distanţat în fruntea Ligii 1, graţie succesului de pe teren propriu cu U Cluj. Trupa lui Gică Hagi a acumulat 33 de puncte, după 14 runde disputate, la cinci puncte în spate clasându-se Rapid.

Farul a obţinut cea de-a cincea victorie consecutivă în Liga 1. Alexi Pitu a deschis scorul cu o reuşită superbă, în partida cu U Cluj, în minutul 31. Ulterior, în repriza secundă, Andrei Artean a majorat diferenţa, în minutul 51, şi a securizat victoria trupei lui Gică Hagi.

Pentru Farul urmează partida din prima rundă a grupelor Cupei României. Constănţenii se vor duela cu Alexandria, marţi, de la ora 15:30. Ulterior, trupa lui Gică Hagi vor avea derby „de foc” cu Rapid, în Giuleşti.

Reclamă
Recomandări
  • Gică Hagi a vorbit despre titlu, după Farul – Universitatea Cluj 2-0
  • Farul este lider în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și