Închide meniul

Gică Hagi, aproape de lovitura începutului de an, la Farul Constanţa

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 ianuarie 2024, 13:07

Gică Hagi, aproape de lovitura începutului de an, la Farul Constanţa

Gică Hagi, aproape de lovitura începutului de an, la Farul Constanţa

Gică Hagi, în timpul unui meci - Profimedia Images

Gică Hagi e aproape de lovitura începutului de an, la Farul Constanţa. Campioana en-titre are parte de o jumătate slabă de sezon şi „Regele” face tot posibilul să prindă play-off-ul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo Deaconu este jucătorul pe care Hagi vrea să îl aducă la Farul. Mijlocaşul de 26 de ani cotat la 450.000 de euro a fost contactat şi de Dinamo în această perioadă, dar a refuzat o mutare la echipa din Ştefan cel Mare.

Gică Hagi, aproape de lovitura începutului de an, la Farul Constanţa

Conform Ctsport.ro, lucrurile stau altfel cu echipa lui Gică Hagi, care are şanse reale să-l readucă în Liga 1 pe Deaconu. Mai ales dacă ţinem cont de declaraţiile pe care acesta le oferea cu un an în urmă, atunci când regreta că nu a lucrat cu Hagi.

„Dacă mă întrebi ce regret am anul ăsta, ar fi acela că nu m-am dus la Farul. Am acceptat oferta din China pentru că, financiar, a fost foarte mare. Dar acum regret.

În iarnă m-a dorit Hagi, veneam de la Mediaș, cu foarte multe restanțe, a venit și acea ofertă din China, era foarte bună, greu de refuzat”, spunea Ronaldo Deaconu, la finalul lui 2022.

Reclamă

Ce a spus Ronaldo Deaconu despre transferul la Dinamo

Până să ajungă la discuţii cu Hagi, Deaconu a fost curtat şi de Dinamo. Mijlocaşul de 26 de ani le-a transmis suporterilor „alb-roşiilor” că Dinamo e echipa lui de suflet, dar şi că va refuza oferta.

„Dinamo este și va rămâne în sufletul meu, sunt suporterul lor. Chiar dacă unii oameni din fotbal îmi spun că nu este bine să declar asta, sunt asumat, sunt conștient că este posibil să-mi închidă uși la unele cluburi din România.

Nu știu ce să zic despre transfer, Dinamo negociază deja cu doi mijlocași ofensivi de picior stâng. Nu am mai văzut la nicio echipă să fie 3 astfel de jucători, cred că i-aș încurca.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt doi jucători foarte buni, Djokovic și Rotariu, ca suporter m-aș bucura dacă ar veni, dar este și ciudat, pentru că Dinamo vrea să ia doi fcsbiști care să o ajute să se salveze de la retrogradare”, a declarat Ronaldo Deaconu pentru gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
Vezi toate știrile
Citește și