Închide meniul

Gică Hagi, avertisment pentru rivale: „Farul este cea mai bună echipă din România!”. Noul obiectiv fixat de „Rege”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 februarie 2023, 22:04

Reclamă
Gică Hagi, avertisment pentru rivale: „Farul este cea mai bună echipă din România!. Noul obiectiv fixat de „Rege

Gică Hagi a lansat un avertisment pentru rivale

Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă / Antena Sport

Gică Hagi a lansat un avertisment pentru rivale după ce a revenit pe primul loc în Liga 1. Farul le-a învins pe FCSB (3-2) şi Universitatea Craiova (2-1) şi a detronat-o pe CFR Cluj. „Regele” visează cu ochii deschişi la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Hagi are cel mai bun atac din Liga 1 şi dă al treilea golgheter al României. Cel mai bun marcator din istoria naţionalei l-a reinventat pe Denis Alibec, care a marcat 10 goluri stagionale.

Gică Hagi a lansat un avertisment pentru rivale

Hagi nu se mai fereşte să vorbească despre câştigarea campionatului şi a anunţat care este noul obiectiv pe care şi l-a fixat.

Noi am demonstrat că suntem primii, că avem un lot foarte talentat, foarte bun, cu jucători foarte talentaţi. Avem şansa noastră, ne vom bate, ne vom lupta. Câştigând meciul cu Craiova, care era decisiv pentru a fi acolo sus, noi am ajuns acolo. Băieţii cred că sunt încrezători şi o să vedeţi ce o să iasă.

Obiectivul acum este să rămânem pe primul loc. Noi nu am avut acest obiectiv la începutul campionatului şi nu îl avem, dar trebuie să rămânem pe primul loc. În momentul de faţă cred că suntem cea mai bună echipă din România. Trebuie să o întrecem pe CFR Cluj care are mai multe victorii decât noi„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Reclamă

Gică Hagi a fost întrebat când va reuşi un jucător de la Farul să îi calce pe urme şi să joace la Real Madrid şi la Barcelona.

Trăiesc cu acest gând și sper că se va îndeplini. E cea mai inteligentă întrebare care mi-a fost pusă. Cred că va veni și ziua în care un jucător format de Academia Hagi va juca acolo. Nu am cum să prevăd când, variabila de timp e prea mare„, a mai spus „Regele” Hagi.

Farul are 51 de puncte, cu unul mai mult decât campioana en-titre CFR Cluj. După 24 de etape, Rapid este pe locul 3, cu 45 de puncte. Este urmată de FCSB (44) şi Universitatea Craiova (41).

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec, în al nouălea cer după FCSB – Farul 2-3

Denis Alibec a contribuit din plin la victoria Farului de pe Arena Naţională. Atacantul de la Farul a înscris senzațional din lovitură liberă și a fost decisiv în eliminarea lui Dawa.

Nu-mi vine să cred că am întors meciul. După eliminarea lui Dawa, le-am spus Haideți că-i batem! De asta e frumos fotbalul și suntem bucuroși că am câștigat. De foarte mult timp n-am mai trăit așa ceva, de când eram la Astra în 2016. Nu am cuvinte. După acel 0-3 cu CFR Cluj, e bine că am avut tăria să revenim în această seară, mai ales de la 1-2. Sunt mândru de jucătorii tineri și de echipa noastră.

Îl știu pe Târnoavnu de la națională, el pleacă la loviturile libere, așa că am dat pe colțul lui să n-o vadă. Eram într-o perioadă foarte proastă. În unele momente chiar nu mai aveam speranțe că ne putem reveni la jocul care ne-a adus aici. Dar suntem bucuroși că am câștigat și că suntem momentan pe primul loc. Dacă avem spiritul din această seară și nu cel din meciul cu CFR, cred că ne putem bate la campionat”, a declarat Denis Alibec după meci.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și