Închide meniul

Gică Hagi, discurs dur după Farul – Chindia 0-0: „Am fost zero în prima repriză! Trebuia să avem 9 puncte”. Anunţ teribil după accidentarea lui Romario Benzar

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2022, 0:08

Gică Hagi, discurs dur după Farul – Chindia 0-0: „Am fost zero în prima repriză! Trebuia să avem 9 puncte. Anunţ teribil după accidentarea lui Romario Benzar

Gică Hagi, după Farul - Chindia Târgovişte 0-0

Gică Hagi, doar o remiză pe stadionul din Ovidiu / Hepta

Farul – Chindia 0-0. Gică Hagi a ratat şansa de a obţine a treia victorie din tot atâtea meciuri în noul sezon din Liga 1. Echipa „Regelui” a remizat pe stadionul din Ovidiu, dar rămâne pe primul loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Torje îi putea aduce victoria lui Hagi, dar a semnat ratarea carierei cu un sfert de oră înainte de final. Fostul mijlocaş al lui Dinamo nu a reuşit să înscrie din 6 metri.

Gică Hagi, primele concluzii după Farul – Chindia

Romario Benzar s-a şi accidentat la faza la care Torje a ratat incredibil. Hagi a anunţat că, din primele estimări ale medicilor, va lipsi o lungă perioadă de timp de pe teren.

Un meci în care nu am marcat, degeaba am dominat. Înseamnă că nu am făcut bine, în prima repriză zero. După s-au schimbat lucurile, dar individual prea puţin. Puteam să câştigăm meciul fără probleme, dar asta e. Batem de pomană loviturile libere. Când ai atâtea faze fixe, poţi să faci diferenţa. Decizii nu aşa bune în momente cheie, trebuie să fim mai concreţi.

Să vedem jucătorii care pot să o ducă, care au calitate. Pentru mine nu contează (n.r. ratarea lui Torje). Trebuie să avem 7 a lui Torje şi aşa marcam 2-3. Se poate întâmpla orice în fotbal, să ratezi, dar nu 10. Benzar s-a accidentat, cred că e de durată, vom vedea. Da, da (n.r. ruptură), dar să vedem. Trebuia să rămână în teren.

Reclamă

Farul are identitate foarte clară, noi să dominăm, noi să impunem regulile. Exigenţele mele sunt foarte mari! Trebuie jucat în faţă, să ataci mult. Noi nu antrenăm doar un sistem, antrenăm multe. Avem timp să lucrăm. Sunt supărat, trebuia să avem 9 puncte. Dezamăgit, să nu zic supărat. Trebuia să avem 9 puncte! Îmi pare rău că nu avem 9 puncte

Am luat jucători foarte buni, cu nume, dar acum trebuie să îi facem din punct de vedere fizic. Asta e cea mai mare provocare a mea. Trebuie răbdare cu Alibec, aţi văzut ce a fost cu Benzar. Cu Benzar am greşit-o, cred, e din vina noastră. Drumul e lung, e de muncă, trebuie să muncim mult„, a declarat Gică Hagi la finalul meciului Farul – Chindia 0-0, pentru digisport.ro.

Hagi le-a felicitat şi pe rivalele din campionat, care au ajuns în turul 3 preliminar din UEFA Conference League: CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

Bucuroşi, eu am fost foarte ferici. Îi felicit pe toţi, e un moment de bucurie pentru noi, să meargă în grupe. Eu nu lucrez la evaluare, să îi evaluez pe alţii„, a mai spus „Regele”.

Dragoş Nedelcu: „Ne batem la primele locuri”

Dragoş Nedelcu devine jucător de bază la Farul, echipă la care a revenit după experienţele nefericite de la FCSB şi Fortuna Dusseldorf.

Cred că astăzi nu am făcut un meci rău, dar atât timp cât nu înscrii, nu poţi să câştigi. Am făcut un meci bun ofensiv şi defensiv, dar la final s-a terminat 0-0.

Odată cu meciurile vine şi încrederea, cred că asta mi-a lipsit în ultimul timp. Sunt fericit că sunt şi sănătos, asta e foarte important pentru mine. În ultima perioadă am avut multe ghinioane, multe accidentări grave în prelungiri. Nu e uşor să îţi revii după aşa ceva.

Dacă va veni şi Louis Munteanu cred că vom avea un lot foarte competitiv, vom avea dubluri pentru fiecare post. Doar cu un lot te poţi bate la primele locuri. Sincer, obiectivul nostru în vestiar este, pentru început, prinderea play-off-ului. Dacă vom reuşi, vom discuta şi despre alte obiective. Cred că atuul nostru este Mister, el cred că este„, a declarat şi Dragoş Nedelcu.

Farul – Chindia 0-0

Farul Constanţa a încheiat la egalitate vineri, scor 0-0, mecul disputat pe teren propriu în compania formaţiei Chindia Târgovişte, în etapa a treia a Superligii.

Meciul de la Ovidiu nu a avut foarte multe faze de poartă, dar Farul a ratat cea mai mare ocazie a partidei prin Gabriel Torje, în minutul 75, atunci când Căbuz a respins în faţă mingea şutată de Romario Benzar, iar Torje a reluat peste poartă dintr-o poziţie excelentă.

Reclamă

Neînvinsă după trei etape, Farul rămâne pe primul loc în clasament, cu 7 puncte.

Farul: Aioani – Mladen (Benzar 53’), Larie, M. Popescu (Doukoure 46’), Kiki – Artean, Nedelcu (Băluţă 74’), Grameni – Torje, Ad. Petre (R. Moldoveanu 46’), R. Ion (Radaslavescu 46’). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Chindia: Căbuz – Căpuşă, Celea, Boldor, Ad. Ioniţă – Neguţ (Chamed 73’), Vorobjovas, M. Dulca (Mihaiu 86’), D. Dumitraşcu (C. Dinu 90’) – Popadiuc (A. Şerban 85’), D. Popa (Godberg Cooper 73’). Antrenor: Adrian Mihalcea

Cartonaşe galbene: M. Popescu 17, Ad. Petre 35, Mladen 47, Torje 49 / M. Dulca 16, Vorobjovas 63

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” Vezi toate știrile
Citește și