Închide meniul

Gică Hagi îl laudă pe Denis Alibec: „E o bomboană, e atât de uşor să lucrezi cu el”! Ce spune despre contractul atacantului

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 22 mai 2023, 21:56

Gică Hagi îl laudă pe Denis Alibec: E o bomboană, e atât de uşor să lucrezi cu el”! Ce spune despre contractul atacantului

Gică Hagi îl laudă pe Denis Alibec

Gică Hagi şi Denis Alibec, după un meci câştigat de Farul / Hepta

Gică Hagi îl laudă pe Denis Alibec. Deşi şi-ar dori să rămână la Farul, Gică Hagi spune că îi va da drumul atacantului să plece dacă acesta va avea o ofertă foarte bună de afară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele” spune că e foarte uşor pentru el să lucreze cu Alibec.

Gică Hagi îl laudă pe Denis Alibec: „E o bomboană, e atât de uşor să lucrezi cu el”!

Denis este un băiat special, un jucător special… o bomboană. Este atât de uşor să lucrezi cu el… Şi el, ca orice alt mare fotbalist are momentele lui, personalitatea lui şi câteodată, noi cei care venim din Constanţa ne aprindem mai mult. În sufletul lui şi în inima lui este un băiat care pune multă pasiune.

Aici am ştiut să dialogăm bine amândoi. Apreciez munca pe care o face, a venit după mine. I-am spus şi lui: ‘Dacă tu vrei, eu vreau. Ne înhămăm amândoi la o muncă foarte bună’ şi uite că a ieşit. Cu noi are doi ani contract.

Depinde de el. Nu pot să opresc un jucător. Cu toţii muncim şi contează câţi bani câştigă. Afară poate să plece liber, dacă vrea să rămână la noi, este foarte bine. Pentru el am făcut acest contract. La noi în ţară doi ani doar la noi poate să joace.

Reclamă

După aceea, dacă are o ofertă foarte bună de afară, decide el. Normal, mi-ar plăcea să rămână, avem treabă de făcut. Dar dacă vine o ofertă cu bani foarte mulţi, nu poţi să refuzi”, a spus Gică Hagi pentru fanatik.ro.

Denis Alibec, după ce a devenit campion: „M-au salvat băieţii”!

Denis Alibec regretă că nu a jucat în Farul – FCSB 3-2, meciul care a adus titlul la Constanţa. Atacantul Farului le-a mulţumit băieţilor că au reuşit să compenseze lipsa lui.

Cred că ar fi fost de zece ori mai mici emoțiile dacă eram în teren. Când intri pe teren e altceva, te detașezi complet și încerci să dai ce ai mai bun, nu ai emoții mari decât înaintea jocului. Când stai pe bară 90 de minute, fierbi!

Reclamă 4 / 0/3

Mai ales la 2-2, când eram peste ei și plutea golul în aer. M-au scos băieții, da! A fost o bucurie enormă, nici n-am realizat când a dat Louis gol, nu știam ce să fac. Vă dați seama că îmi pare rău că nu am jucat, dar important e că am câștigat și că suntem campioni.

E un vis devenit realitate. Mama și bunica erau în tribună. Sunt persoanele care m-au susținut cel mai mult. M-au ajutat să fiu ce sunt astăzi și să învăț că totul depinde numai de mine. Dacă nu dai totul, nimeni nu-ți va da cadouri.

V-am mai spus de ce dădeam din mâini în trecut. Când mă enervam, mă enervam pe mine, n-aveam treabă cu adversarii sau colegii. Mă enervam când nu îmi ieșea jocul, anul ăsta probabil a fost mai bine”, a declarat Denis Alibec pentru digisport.ro.

Bunica lui Denis Alibec i-a „confiscat” golgheterului lui Gică Hagi medalia de campion: „Am stat o săptămână în stres!”

Bunica lui Denis Alibec i-a „confiscat” golgheterului lui Gică Hagi medalia de campion al României. Au fost momente memorabile pentru atacantul în vârstă de 32 de ani, la sărbătoarea titlului. Farul a învins-o pe FCSB, scor 3-2, şi a primit trofeul Ligii 1.

Până să ajungă la petrecerea de titlu, acolo unde Gică Hagi a luat microfonul şi a cântat pe ritmuri greceşti, Denis Alibec a sărbătorit alături de bunica lui. Medalia de campion a ajuns la gâtul ei.

Recomandări
  • Gică Hagi îl laudă pe Denis Alibec
  • „Regele” spune că e foarte uşor pentru el să lucreze cu Alibec

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și