Închide meniul

Gică Hagi îşi avertizează jucătorii după Farul – UTA 2-2: „Sunt 10 copii care aşteaptă să îi bag. Poate ei sunt mai buni”

Bogdan Stănescu Publicat: 26 octombrie 2023, 22:52

Reclamă
Gică Hagi îşi avertizează jucătorii după Farul – UTA 2-2: „Sunt 10 copii care aşteaptă să îi bag. Poate ei sunt mai buni

Gică Hagi îşi avertizează jucătorii după Farul - UTA 2-2

Gică Hagi, la un meci / Profimedia Images

Gică Hagi îşi avertizează jucătorii după Farul – UTA 2-2. Antrenorul şi acţionarul majoritar al Farului Constanţa a ţinut o şedinţă în vestiar după egalul cu UTA, motiv pentru care a şi întârziat la interviul de după meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele” a transmis că e gata să facă schimbări radicale în echipă dacă jucătorii pe care îi introduce acum în teren nu vor avea performanţe mai bune.

Gică Hagi îşi avertizează jucătorii după Farul – UTA 2-2

Două meciuri, aceeaşi istorie. Am produs mult fotbal ofensiv. Data trecută, cu U Cluj, am jucat bine şi defensiv, astăzi nu.

Am făcut nişte greşeli, din cauza asta am primit două goluri.

A fost un joc, cum a fost şi cu U Cluj. Dacă n-am dat mai multe goluri la cât fotbal am produs, la câte ocazii am avut…

Reclamă

Mai multă calitate acolo sus (n.r.: de asta are nevoie Farul).

„Am avut o şedinţă cu ei, de asta am întârziat”

De-asta am întârziat, că am avut o şedinţă cu ei. Sunt mici detalii, care fac diferenţa faţă de sezonul trecut. Nu ne iese, dăm din mâini.

Louis e obosit, nu e încă foarte proaspăt. Nu jucase multe meciuri, a jucat acum multe meciuri. Mazilu e bolnav.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă marcam 4 goluri era excepţional. Ultima pasă s-a dat numai la adversar. Trebuie mai multă disciplină.

Eu le-am zis că sunt mici detalii, unde trebuie să te conectezi foarte bine.

„10 jucători de la copii mă aşteaptă să îi bag”

Mai am încă 10 jucători de la copii, care mă aşteaptă să îi bag. Poate ei sunt mai buni.

Nu ne simţim campionii României. Anul trecut am fost pe cai mari. Anul ăsta suferim, sper să mergem înainte. Drumul va fi greu, niciun meci nu va fi uşor în prima ligă”, a declarat Gică Hagi pentru digisport.ro după Farul – UTA 2-2.

Mircea Rednic, dezamăgit după Farul – UTA 2-2: „Păcat, i-am surprins”! Pe cine a remarcat şi jucătorul pe care l-a pus la zid

Mircea Rednic e dezamăgit după Farul – UTA 2-2. „Puriul” s-a arătat deranjat că echipa lui primeşte atât de uşor goluri din faze fixe.

Rednic i-a remarcat pe Fabry şi Micovschi după meciul cu Farul şi l-a pus la zid pe Godberg Cooper, care în alte partide a fost providenţial pentru UTA.

Mulţumit, ţinând cont de situaţiile pe care le-a avut Farul în repriza a doua. Nemulţumit fiindcă în prima repriză am avut situaţii în care am putut să ne distanţăm.

Reclamă

A fost un meci bun, cu o echipă care joacă, mai ales acasă. I-am surprins. Păcat că în faţa porţii nu am fost lucizi. Mingile au venit în careu, dar demarcările lui Cooper nu au fost ok.

Mă deranjează când luăm gol din faze fixe.

„O să fie o perioadă mai grea”

O să fie o perioadă mai grea. În primul rând sunt preocupat să ne refacem. Avem drum la Bucureşti, după aia la Craiova. Trebuie să gestionez foarte bine. Jucătorii care au venit au un plus de calitate, dar din punct de vedere fizic nu sunt ok.

Mă bucur de Fabry şi Micovschi, jucători foarte buni. (n.r. despre Fabry) Cred că este peste Palic, probabil e cel mai bun număr 10 din campionat. Îmi reproşez că trebuie să profităm de calităţile pe care le are. Scoate cu uşurinţă jucători din joc.

Am vorbit cu Hagi, îţi dai seama. Suntem supăraţi amândoi că nu am reuşit să câştigăm. A fost pe muchie meciul. Şi noi am avut ocazii, şi ei”, a declarat Mircea Rednic pentru sursa citată după Farul – UTA 2-2.

Farul – UTA 2-2. Campioana României, pe loc de play-off după nebunia de la Ovidiu

Farul – UTA 2-2. Partida a contat pentru o restanță din etapa a 5-a a sezonului de Liga 1.

După rezultatul de egalitate înregistrat la Ovidiu, Farul a urcat pe locul al 5-lea în Liga 1, cu 20 de puncte. De cealaltă parte, arădenii sunt pe locul 14, cu 12 puncte.

Farul: Aioani – Sârbu, K. Boli, M. Popescu, Kiki – T. Băluță, Artean, Grameni – Gustavo Costa, Rivaldinho, Budescu
Rezerve: Buzbuchi – Dussaut, Diogo Quieros, G. Marins, N. Popescu, Borginho, Enes Sali, L. Munteanu, Iustin Doicaru
Antrenor: Gheorghe Hagi

UTA Arad: F. Iacob – D. Rodrigues, Conte, Benga, Abeid – Freitas – Micovschi, Fabry, C. Mihai, Ofosu – G. Cooper
Rezerve: Kucher, Stolnik, Carp, Stahl, R. Pop, Herald Marku, Omondi, Căpușă, Luckassen
Antrenor: Mircea Rednic

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă Vezi toate știrile
Citește și