Închide meniul

Mircea Rednic, dezamăgit după Farul – UTA 2-2: „Păcat, i-am surprins”! Pe cine a remarcat şi jucătorul pe care l-a pus la zid

Bogdan Stănescu Publicat: 26 octombrie 2023, 22:25

Reclamă
Mircea Rednic, dezamăgit după Farul – UTA 2-2: „Păcat, i-am surprins! Pe cine a remarcat şi jucătorul pe care l-a pus la zid

Mircea Rednic, dezamăgit după Farul - UTA 2-2: "Păcat, i-am surprins"

Mircea Rednic, la un meci / Profimedia Images

Mircea Rednic e dezamăgit după Farul – UTA 2-2. „Puriul” s-a arătat deranjat că echipa lui primeşte atât de uşor goluri din faze fixe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rednic i-a remarcat pe Fabry şi Micovschi după meciul cu Farul şi l-a pus la zid pe Godberg Cooper, care în alte partide a fost providenţial pentru UTA.

Mircea Rednic, dezamăgit după Farul – UTA 2-2: „Păcat, i-am surprins”

Mulţumit, ţinând cont de situaţiile pe care le-a avut Farul în repriza a doua. Nemulţumit fiindcă în prima repriză am avut situaţii în care am putut să ne distanţăm.

A fost un meci bun, cu o echipă care joacă, mai ales acasă. I-am surprins. Păcat că în faţa porţii nu am fost lucizi.

Mingile au venit în careu, dar demarcările lui Cooper nu au fost ok.

Reclamă

Mă deranjează când luăm gol din faze fixe.

„O să fie o perioadă mai grea”

O să fie o perioadă mai grea. În primul rând sunt preocupat să ne refacem. Avem drum la Bucureşti, după aia la Craiova. Trebuie să gestionez foarte bine. Jucătorii care au venit au un plus de calitate, dar din punct de vedere fizic nu sunt ok.

Mă bucur de Fabry şi Micovschi, jucători foarte buni. (n.r. despre Fabry) Cred că este peste Palic, probabil e cel mai bun număr 10 din campionat. Îmi reproşez că trebuie să profităm de calităţile pe care le are. Scoate cu uşurinţă jucători din joc.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit cu Hagi, îţi dai seama. Suntem supăraţi amândoi că nu am reuşit să câştigăm. A fost pe muchie meciul. Şi noi am avut ocazii, şi ei”, a declarat Mircea Rednic pentru digisport.ro după Farul – UTA 2-2.

Farul – UTA 2-2. Campioana României, pe loc de play-off după nebunia de la Ovidiu

Farul – UTA 2-2. Partida a contat pentru o restanță din etapa a 5-a a sezonului de Liga 1.

După rezultatul de egalitate înregistrat la Ovidiu, Farul a urcat pe locul al 5-lea în Liga 1, cu 20 de puncte. De cealaltă parte, arădenii sunt pe locul 14, cu 12 puncte.

Farul: Aioani – Sârbu, K. Boli, M. Popescu, Kiki – T. Băluță, Artean, Grameni – Gustavo Costa, Rivaldinho, Budescu
Rezerve: Buzbuchi – Dussaut, Diogo Quieros, G. Marins, N. Popescu, Borginho, Enes Sali, L. Munteanu, Iustin Doicaru
Antrenor: Gheorghe Hagi

UTA Arad: F. Iacob – D. Rodrigues, Conte, Benga, Abeid – Freitas – Micovschi, Fabry, C. Mihai, Ofosu – G. Cooper
Rezerve: Kucher, Stolnik, Carp, Stahl, R. Pop, Herald Marku, Omondi, Căpușă, Luckassen
Antrenor: Mircea Rednic

Farul a remizat în etapa trecută, în duelul cu U Cluj. Campioana este neînvinsă de patru runde, perioadă în care a obținut trei victorii și un egal.

Gică Hagi, mesaj superb pentru Mircea Rednic înainte de Farul – UTA

Gică Hagi i-a transmis un mesaj superb lui Mircea Rednic, înaintea duelului dintre Farul şi UTA. „Regele” a declarat că se va duela cu un bun prieten, alături de care a crescut.

Reclamă

Înaintea duelului cu Mircea Rednic, Gică Hagi s-a plâns de probleme de lot. Concret, accidentarea lui Dragoş Nedelcu a recidivat, iar acesta nu va fi apt pentru meciul cu UTA.

„Jucăm împotriva unui bun prieten (n.r. Mircea Rednic) și un coleg cu care am jucat și crescut împreună. Sperăm ca la acest meci să fim mult mai inspirați în ultimii 30 de metri, pentru că la U Cluj am făcut un meci bun și ne-am impus la posesie, dar și la mai multe capitole.

Ca și jucători, accidentarea lui Nedelcu a recidivat la meciul cu U Cluj. Mai avem jucători ca Larie, care a ieșit la pauză și nu știm dacă va juca. Louis Munteanu are și el o mică problemă, dar încercăm să le gestionăm. Cojocaru, Androanche și Vînă sunt și ei accidentați, dar și Benchaib de care știți deja cu toții. Avem ceilalți băieți și suntem optimiști că vom face un meci mare și să luăm cele trei puncte pentru că avem mare nevoie.

Fiecare echipă care vine la Constanța e obligată să se apere, deci sunt obligate prin jocul pe care îl facem și prin mentalitate. Important e să fim noi și să avem capacitatea să înscrie”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și