Închide meniul

Florin Răducioiu știe cine este antrenorul perfect pentru Universitatea Craiova: „La anul se bate la titlu!”

Alex Ioniță Publicat: 11 aprilie 2024, 10:15

Reclamă
Florin Răducioiu știe cine este antrenorul perfect pentru Universitatea Craiova: „La anul se bate la titlu!

Florin Răducioiu știe cine este antrenorul perfect pentru Universitatea Craiova

Florin Răducioiu / Profimedia Images

Florin Răducioiu știe cine este antrenorul perfect pentru Universitatea Craiova. Fostul mare atacant i-a dat un sfat lui Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul oltenilor caută acum un înlocuitor pentru Ivaylo Petev, antrenor pe care l-a dat afară după înfrângerea cu FCSB, scor 0-2.

Florin Răducioiu știe cine este antrenorul perfect pentru Universitatea Craiova

Florin Răudcioiu este de părere că Gâlcă este cel mai bun tehnician pentru echipa lui Mihai Rotaru. Fostul internațional are încredere în omul care a câștigat „tripla” cu FCSB în 2015 și crede că oltenii se vor bate la titlu, în sezonul viitor, cu Costel pe bancă.

„Rădoi și Gâlcă sunt doi antrenori diferiți. Costel este mult mai experimentat, a fost campion cu FCSB, s-a maturizat și el. Nu ai cum să nu îmbunătățești modul de a lucra. Dacă aș fi patron, l-aș lua pe Costel! Este extrem de echilibrat, este un tip care știe în momentele dificile să ia niște decizii importante. Îmi place calmul lui, îmi place echilibrul lui.

La titlu nu cred că mai sunt șanse, dar el va aduce ceva nou. Depinde cât va reuși să îi motiveze și să creadă în aceste șanse de pe hârtie, dar nu cred că mai sunt șanse. Costel trebuie să încerce să-și cunoască jucătorii, să îi motiveze. Evident, la anul se bate la titlu, dar nu să-l aduci pentru o lună și jumătate sau două. Îl aduci să pună bazele și pentru a câștiga anul viitor titlul”, a spus Florin Răducioiu, potrivit sport.ro.

Reclamă

Și Basarab Panduru l-a recomandat pe Costel Gâlcă la Universitatea Craiova

Basarab Panduru l-a recomandat pe Costel Gâlcă pentru postul de antrenor de la Universitatea Craiova. Fostul internațional este prieten cu omul care a câștigat „tripla” cu FCSB în 2015 și i-a transmis un mesaj direct lui Mihai Rotaru.

„E greu să văd, că au fost antrenori despre care credeam că sunt buni pentru Craiova şi care au plecat de acolo cum au plecat. Nu ştiu dacă cineva mai e bun în momentul ăsta.

El (n.r. – Constantin Gâlcă) poate fi o soluţie. Am văzut că azi a spus că e antrenor şi că trebuie să-şi facă meseria şi întrebat dacă s-ar duce a zis că s-ar duce, că asta e meseria lui. Rădoi am zis că-i bun, Reghecampf am zis că-i bun, dar uite că nu s-a întâmplat nimic bun până la urmă.

Reclamă 4 / 0/3

Vorbesc cu el (n.r. – Gâlcă), dar nu spun nimic, că aşa e normal. E prietenul meu, discut orice cu el şi vorbesc cu el. Da, l-aş vedea acolo (n.r. – la Universitatea Craiova)”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și