Închide meniul

Gică Hagi, mesaj clar despre transferul lui Andrei Borza înainte de Rapid – Farul: „A fost singura echipă care l-a dorit!”

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2023, 14:11

Reclamă
Gică Hagi, mesaj clar despre transferul lui Andrei Borza înainte de Rapid – Farul: A fost singura echipă care l-a dorit!”

Prima reacţie a lui Gică Hagi, după ce Ianis Hagi s-a transferat la Alaves

Gică Hagi, în timpul unei conferințe de presă/ AntenaSport

Gică Hagi a transmis un mesaj clar despre transferul lui Andrei Borza, înaintea duelului dintre Rapid și Farul, din etapa a șasea de Liga 1. „Regele” a dezvăluit că trupa de sub Grant a fost singura formație care s-a interesat cu adevărat de serviciile fundașului de 17 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Borza a semnat cu Rapid în această vară. Gică Hagi a încasat în urma transferului fundașului suma de 800.000 de euro, în condiţiile în care Gigi Becali ar fi oferit un milion de euro. Rapid și Farul se vor duela duminică, de la ora 18:15, în a șasea rundă de Liga 1, iar meciul va fi în format live text, pe AS.ro.

Gică Hagi, mesaj clar despre transferul lui Andrei Borza înainte de Rapid – Farul

Gică Hagi a prefațat duelul cu Rapid. Tehnicianul celor de la Farul a declarat că giuleștenii formează o echipă foarte solidă, și se vor lupta pentru cele trei puncte în duelul de duminică. De asemenea, „Regele” a avut doar cuvinte de laudă și pentru echipa sa, și nu s-a plâns de programul încărcat al acesteia din ultimele săptămâni.

Totodată, Hagi a oferit declarații și despre viitoarea adversară a Farului, din Conference League. Campioana se va duela cu HJK Helsinki, pentru un loc în grupele celei de-a treia competiții inter-cluburi din Europa.

Gică Hagi a mai vorbit și despre împrumutul lui Louis Munteanu. „Regele” regretă că nu a ajuns la o înțelegere cu oficialii de la Fiorentina încă de la startul sezonului, în vederea transferului atacantului.

Reclamă

Jucând la 3 zile, cel mai important e să te conectezi la fiecare meci în parte, indiferent că e duel european sau în campionat. Urmează o deplasare grea, pe un teren unde e greu să câștigi. Trebuie să ne luptăm pentru cele 3 puncte. Obiectivul nostru e să producem rezultate.

Încercăm să folosim lotul cât putem de mult, dar avem nevoie de echilibru. Contează foarte mult relațiile de joc și calitatea jucătorilor. Rapid arată foarte bine. Va fi un meci bun, fiecare vrea să câștige, să vedem care va reuși

Rapid a fost singura care a dorit cu adevărat să-l transfere pe Borza. Concret, doar Rapid a venit și a discutat. Când cineva își dorește și are și bani, se poate face.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi pare rău că Fiorentina nu m-a înțeles de la început, am pierdut două luni cu Louis Munteanu. Ei au vrut să-l vadă, dar acum am ajuns la un acord. Cu el va avea un randament foarte bun. L-am adus ca să ne ajute să intrăm în grupele Conference”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă premergătoare duelului cu Rapid.

Gigi Becali nu îşi explică de ce Andrei Borza nu a semnat cu FCSB

Gigi Becali a oferit detalii de la negocierile pe care le-a avut cu Gică Hagi, dar a precizat că a fost „fentat” de Dan Şucu.

Pe Borza eu am dat un milion și mă surprinde că l-au dat cu 800. Am spus că pot să dau până într-un milion. Poate că l-a dat la Rapid că are mai mare interes, e mai mare procentul. Echipă mai mare, șanse mai mari să-l vândă apoi. Eu am dat un milion, dacă au vrut să-l dea pe 800 la Rapid, asta e.

Fiecare face ce vrea cu marfa lui. Eu dădeam milionul pe vârsta lui. A făcut afaceri Rapid, aici e adevărat că am fost fentat de Șucu. Nu știu dacă îl ia pe Grameni, treaba lor. Eu spun doar că dădeam un milion, nu mă bag, nu vreau să-mi supăr nașul„, a spus Gigi Becali la Palat.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” Vezi toate știrile
Citește și