Închide meniul

Gică Hagi, mesaj pentru Fiorentina: „Vorbesc public acum și cred că mă aude toată lumea!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 13 aprilie 2023, 10:17

Gică Hagi, mesaj pentru Fiorentina: Vorbesc public acum și cred că mă aude toată lumea!”

Gică Hagi, mesaj de luptă după ce Farul va juca fără Denis Alibec meciul de titlu cu FCSB

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gică Hagi a avut un mesaj pentru Fiorentina! Actualul antrenor-finanțator de la Farul Constanța își dorește cu ardoare ca Louis Munteanu să mai rămână un an la echipa sa, acesta fiind împrumutat de la Fiorentina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Împrumutul lui Louis Munteanu, de la Fiorentina, urmează să expire la finalul actualului sezon.

Gică Hagi, mesaj pentru Fiorentina

Gică Hagi este foarte mulțumit de evoluțiile pe care Louis Munteanu le are în tricoul Farului Constanța. Acesta le-a transmis, celor de la Fiorentina, că dorește să-l mai păstreze un an pe tânărul atacant.

„Vorbesc public acum și cred că mă aude toată lumea. Ne-am dori ca Munteanu să mai stea un an cu noi, dar depinde de Fiorentina. Probabil el mai are încă 2-3 ani contract cu Fiorentina. Eu ce să zic?

El a venit la noi, a jucat foarte bine, a avut momente extraordinare. E un nouar, care acum învață să joace și bandă stângă. O face foarte bine, se obișnuiește și e un jucător foarte bun”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Reclamă

În actualul sezon de Liga 1, Louis Munteanu a dat cinci goluri și cinci pase decisive în 21 de partide bifate pentru Farul. În prezent, formația antrenată de Gică Hagi se află pe primul loc din Liga 1, cu 39 de puncte obținute.

Mihai Stoica, impresionat de Louis Munteanu

Recent, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit la superlativ despre Louis Munteanu, pe care se așteaptă să-l vadă în atacul echipei naționale, în viitor.

„Are calități să ajungă atacantul echipei naționale. Și cred că i-a prins foarte bine că s-a dus în Italia exact în perioada în care avea nevoie. Italia te dezvoltă, uitați-vă la Ianis Hagi, când s-a întors de la Fiorentina. Italia te dezvoltă și fizic, și tactic”, a spus Mihai Stoica, recent, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Louis Munteanu a fost convocat la naționala de seniori a României, pentru meciurile cu Andorra și Belarus, din preliminariile EURO 2024, după ce George Pușcaș s-a accidentat.

Farul, șanse mari să câștige campionatul

Farul impresionează prin evoluțiile sale, din actualul sezon. Formația aflată pe primul loc din Liga 1 este una dintre marile favorite la câștigarea titlului de campioană.

Gică Hagi își ține cu picioarele pe pământ jucătorii și spune că, în momentul de față, echipa sa nu este favorită la titlu.

„Pentru noi toate meciurile sunt foarte grele, pentru că am văzut că s-a scris acum că suntem favoriți. Nu, nu putem fi! Nu suntem încă în postura în care putem să spunem că suntem favoriți la câștigarea campionatului.

Sunt favorite cele care și-au propus din prima zi să câștige campionatul. Noi am venit din spate, suntem acolo și ne vom lupta pentru a deveni cei mai buni. FCSB, CFR Cluj și Craiova. Ele trei au fost!

Noi cu Rapidul am venit din spate, am făcut lucruri bune, am avut o constanță foarte bună pe tot campionatul. În anumite momente cheie, am excelat și avem doar trei înfrângeri în tot campionatul”, a declarat Gică Hagi, potrivit fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și