Închide meniul

Gică Hagi, mesaj pentru jucătorii Farului, după titlul câștigat: ”Am pandaliile mele. Le mulțumesc că mă înțeleg”

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2023, 9:56 / Actualizat: 24 mai 2023, 16:54

Reclamă
Gică Hagi, mesaj pentru jucătorii Farului, după titlul câștigat: ”Am pandaliile mele. Le mulțumesc că mă înțeleg”

Gică Hagi, mesaj pentru jucătorii Farului, după titlul câștigat

Gică Hagi, într-o conferință de presă / Antena Sport

Gică Hagi a transmis un mesaj pentru jucătorii Farului după tilul câștigat de Farul, în urma victoriei cu 3-2, în fața celor de la FCSB. ”Regele” a avut un mesaj special pentru jucătorii săi, care îi suportă ”pandaliile”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”E duminica cea mai frumoasă din viața mea. Nu cred că s-a mai întâmplat vreodată. Ianis, prin ce a trecut, să marcheze și am văzut cum arăta la prânz.

Gică Hagi, mesaj pentru jucătorii Farului, după titlul câștigat

Gol după un an în care a suferit. Am vorbit cu el, era fericit și mi-a zis că așteaptă de la noi să facem ceva. Și am făcut. E o duminică perfectă pentru mine și pentru toți care ținem cu Farul.

Ce trebuie să ai? Să alegi jucători umani. Am un vestiar wow, care mă înțelege. Le mulțumesc pentru că mă înțeleg, pentru că am pandaliile mele, pe care le știți. Sunt legate de exigența mea. Nu pot să suport că unul face 99% și ei știu și știu că îi iubesc”, a spus Hagi, la conferința de presă.

Gică Hagi a luat microfonul şi a cântat muzică machedonească la petrecerea de titlu

Gică Hagi a cântat muzică machedonească la petrecerea de titlu a Farului. „Regele” s-a descătuşat după victoria cu FCSB, scor 3-2, din etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1. Constănţenii au câştigat titlul şi au sărbătorit pe cinste, într-un club.

Reclamă

Hagi a făcut show în faţa jucătorilor săi. A întreţinut atmosfera pe ritmul muzicii lui de suflet. A avut alături un cunoscut cântăreţ de muzică grecească.

Hagi a făcut senzaţie şi la stadionul din Ovidiu, după ce a venit la conferinţa de presă cu medalia de campion şi cu trofeul Ligii 1.

„Totul se poate doar dacă îţi propui. Constanţa e fericită, Dobrogea e fericită. Toţi constănţenii aşteptau momentul acesta de când s-au născut. Important era să câştigăm, să fim cei mai buni. Cum e motto-ul meu: M-am născut să câştig, nu să exist. Asta le-am transmis jucătorilor înainte să ieşim pe teren, că totul depinde numai şi numai de noi„, a spus Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și