Închide meniul

Gică Hagi pregăteşte lovitura începutului de an! Transferul care încinge la maximum lupta la titlu din Liga 1

Dan Roșu Publicat: 1 ianuarie 2023, 15:42

Gică Hagi pregăteşte lovitura începutului de an! Transferul care încinge la maximum lupta la titlu din Liga 1

Gică Hagi a dezvăluit tactica prin care vrea să câştige "finala" Farul - FCSB

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

  • Alexi Pitu e cotat la 1.4 milioane de euro
  • Jucătorul de 20 de ani a marcat 5 goluri în acest sezon

Gică Hagi pregăteşte lovitura începutului de an! Neluţu Varga e aproape de transferul lui Alexi Pitu, jucător pe care şi Gigi Becali l-a dorit în toamna anului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform prosport.ro, Neluţu Varga e pregătit să plătească până la un milion de euro pentru mijlocaşul ofensiv de 20 de ani. Asta şi dacă ţinem cont că CFR Cluj îl vinde la Emmanuel Yeboah la Slavia Praga.

Gică Hagi pregăteşte lovitura începutului de an!

Mai mult, jucătorul lui Gică Hagi poate deveni o afacere profitabilă pentru Neluţu Varga, care îl poate vinde mai departe la un club din Vest.

Reclamă

Gigi Becali s-a interesat şi el de Pitu, dar nu a vrut să ofere mai mult de 400.000 de euro. Hagi nici nu a vrut să audă, cerând un milion de euro.

„Pitu este bun, adevărat. Eu nu pot acum să dau bani pe un atacant. Nu am nevoie de un atacant, am destui. În locul cui să joace? Trebuie să joace titular dacă dai bani. Hagi vrea un milion.

Reclamă

Dacă mi l-ar da pe Pitu, cu 400.000 îl iau. Cum să-l iau dacă Gică cere un milion. El a spus clar, nu sunt miliardar. Gică este specialist şi munceşte mult. Eu am ieşit cu banii, dar el scoate şi vinde jucători”, a spus Becali, luna trecută, pentru sport.ro.

Crescut la academia lui Gică Hagi, Alexi Pitu a marcat 5 goluri și a oferit 5 assist-uri în 19 meciuri jucate pentru Farul, în actualul sezon de Liga 1. 1.400.000 de euro este cota de piață a lui Alexi Pitu, conform transfermarkt.com.

Gică Hagi, despre transferul lui Pitu: „Să vină cu oferte, să le pună pe masă”

„Ar fi minunat să-l dorească echipe din Liga 1, echipe de afară pe Pitu. A avut o jumătate de sezon foarte bună, a trebuit să continue, pentru că ceea ce-i lipsea lui Pitu era golul şi golul îi dă încredere.

Reclamă 4 / 0/3

Era un extraordinar pasator, era cel mai bun pasator din Liga 1. Acum a început să marcheze. Să vină cu oferte, să le pună pe masă, până acum zvonuri… N-am refuzat niciodată oferte atât timp cât jucătorii vor să meargă la mai bine.

Acum vindem mai scump, că vindem de pe primul loc. Jucătorii ăştia ne-au dus pe primul loc. Dacă vine oferta de milioane şi el va accepta să plece, îl vom lăsa să plece”, spunea Hagi, la finalul lunii noiembrie.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători
Liga 1 • 15 apr., 21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 15 apr., 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 15 apr., 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 15 apr., 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul