Închide meniul

Gică Hagi, răspuns la „autodenunţul” lui Gigi Becali: „A demonstrat, încă o dată, că nu ştie să piardă!”. Reacţia categorică a „Regelui”

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 mai 2022, 17:04

Reclamă
Gică Hagi, răspuns la „autodenunţul lui Gigi Becali: „A demonstrat, încă o dată, că nu ştie să piardă!. Reacţia categorică a „Regelui

Gică Hagi, reacţie după declaraţiile lui Dan Şucu

Gică Hagi, răspuns la "autodenunţul" lui Gigi Becali / Hepta

Gică Hagi, răspuns la „autodenunţul” lui Gigi Becali. „Regele” a avut o primă reacţie după declaraţiile oferite de patronul roş-albaştrilor cu referire la meciul FCSB – Viitorul, scor 2-5, din urmă cu nouă ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu îl ajut pe nașul meu, dacă am posibilitatea„, a declarat Becali. Acesta asigură că i-a dictat antrenorului de atunci, Laurenţiu Reghecampf, să bage juniorii pentru a ajuta echipa lui Hagi să se salveze de la retrogradare.

Gică Hagi, răspuns la „autodenunţul” lui Gigi Becali

Hagi şi-a dorit să reacţioneze şi a făcut-o prin intermediul unui comunicat de pe site-ul Farulului.

Doresc să clarific public, încă o dată, așa cum am făcut-o și în alte rânduri, că între mine și Gigi Becali sau între reprezentanții celor două cluburi NU A EXISTAT NICIODATĂ și vă asigur că NU VA EXISTA nici în viitor, absolut nicio discuție care să afecteze integritatea competiției !

Gigi Becali a demonstrat, încă o dată, că nu știe să piardă.

Reclamă

În sport mereu este un învingător și un învins, iar pentru mine lucrurile sunt foarte clare, toate meciurile trebuie câștigate numai pe teren.

În rest, tot ce s-a scris și s-a vorbit despre acest subiect sunt NUMAI speculații! Cu stimă, Gheorghe Hagi!„, se arată în comunicatul apărut pe farulconstanta.com.

Gigi Becali, dezvăluiri incendiare la 9 ani după FCSB – Viitorul 2-5: „Faci schimbările pe care le zic eu”

În acel moment, Viitorul lui Hagi avea nevoie de puncte pentru a se salva de la retrogradare. FCSB era campioană, aşa că victoria echipei lui Hagi a produs un şoc în fotbalul românesc.

Reclamă 4 / 0/3

Când retrograda Farul, în 2013, eu i-am spus lui Reghe că asta e echipa. Reghe făcea figuri, că-și dă demisia, că nu știu ce. I-am zis ‘Dă-ți demisia acum!’ Reghe zicea că el nu face așa ceva. Ce vorbești, mă? Dacă eu am posibilitatea să-l ajut pe nașul meu, cum să nu-l ajut pe nașul meu? Am băgat copiii și au câștigat cu 5-1 (n.r. Viitorul s-a impus cu 5-2). Eu îl ajut pe nașul meu, dacă am posibilitatea. El Reghe zicea ‘Nu fac așa ceva!’. A, nu faci, atunci dă-ți demisia.

Faci schimbările pe care le zic eu, dacă nu conduce nașul. Dacă nu-l ajut pe nașul meu, înseamnă că sunt criminal! Cum să nu ajut, dacă nu am niciun interes? I-am spus lui MM, el să dea echipa, nu antrenorul”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Şi Ciprian Marica a avut o reacţie după dezvăluirile lui Gigi Becali.

Tragem și astăzi, suporterii cred că nașul și finul au o simpatie. Realitatea e, cum a spus Gigi Becali, e că nu a trebuit să îi spună Hagi. Gică nu ar fi acceptat, nici nu puteai să vorbești cu el astfel de lucruri. Îi înțeleg frustrarea că nu i s-a întâmplat și lui același lucru, că Voluntari nu l-a ajutat.

Divinitatea și faptul că iubești oamenii nu înseamnă că e suficient ca să câștigi un campionat„, a spus Marica pentru sursa mai sus citată.

Luna trecută, Farul a suferit un eşec drastic pe teren propriu, cu FCSB. A cedat în etapa a 6-a a play-off-ului cu 0-4. Florin Tănase a reuşit un hat-trick, iar celălalt gol a fost marcat de Olaru.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și