Închide meniul

Gică Hagi, refuzat de un jucător care a ajuns la adversara Sheriff! Pe cine pusese ochii „Regele”

Viviana Moraru Publicat: 16 iulie 2023, 8:59

Reclamă
Gică Hagi, refuzat de un jucător care a ajuns la adversara Sheriff! Pe cine pusese ochii „Regele

Farul - Urartu 3-2. Gică Hagi, salvat de Larie în minutul 90+5

Gică Hagi, antrenor Farul Constanţa / Profimedia

Gică Hagi a fost refuzat de un jucător care a ajuns în cele din urmă la Sheriff. „Regele” voia să mai facă un transfer în această vară la Farul, însă nu i-a putut satisface pretenţiile salariale ale jucătorului care a semnat cu adversara campioanei României, din primul tur preliminar din Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a efectuat zece transferuri în această vară la Farul. Constănţenii au debutat cu victorie în primul meci al noului sezon de Liga 1, 1-0 contra celor de la Hermannstadt, şi acum sunt cu gândul la returul cu Sheriff.

Gică Hagi, refuzat de un jucător care a ajuns la adversara Sheriff

Joao Paulo a fost jucătorul dorit de Gică Hagi, la Farul, anunţă playsport.ro. Acesta era liber de contract în această vară, şi era dorit cu insitenţă de „Rege” la echipa sa.

Negocierile au picat însă în momentul în care Paulo a cerut un salariu de 10.000 de euro, salariu greu de suportat de Farul.

Astfel, în cele din urmă, Joao Paulo a semnat cu Sheriff Tiraspol, şi a devenit adversarul echipei care l-a dorit în această perioadă de mercato.

Reclamă

Partida tur dintre Farul şi Sheriff a fost câştigată la limită de constănţeni, scor 1-0. Kiki a marcat singurul gol al meciului disputat la Ovidiu. Returul va avea loc marţi, în Moldova.

Joao Paulo ar fi fost cel de-al 11-lea transfer al verii realizat de Gică Hagi la Farul. „Regele” i-a mai convins pe Benchaib, Queiros, Rivaldinho, Borgnino, Carnat, Dussaut, Vianna, Vînă, Bassong şi ăpe Pacionel să semneze cu echipa sa.

Joao Paulo, jucătorul care a fost pe lista Farului, este un atacant de 25 de ani, care în ultimele două sezoane a evoluat pentru Feirense.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, refuzat de un jucător care a ajuns la adversara Sheriff

Gică Hagi a avut prima reacţie după meciul Hermannstadt – Farul, scor 0-1, din prima etapă a Ligii 1. „Regele” a reuşit să câştige cu rezervele, la trei zile după ce a învins-o cu acelaşi rezultat pe Sheriff, în manşa tur a preliminariilor UEFA Champions League.

Hagi a făcut o schimbare de geniu în minutul 54 al partidei de la Sibiu. L-a înlocuit pe Fabio Vianna cu Constantin Grameni, iar mijlocaşul în vârstă de 20 de ani a marcat la prima atingere de balon.

„Am câştigat. Anul trecut nici nu am marcat goluri. Am avut noroc, trebuie să recunoaştem. Prima repriză destul de slabă, a doua mai bine. Vrem, nu vrem, trebuie să facem faţă. Restul contează mai puţin, am venit să facem rezultat. Trebuie să facem faţă pe ambele fronturi. Acum ne aşteaptă meciul următor, nu avem timp să ne gândim prea mult. Să ne reunim la Bucureşti şi să plecam.

Vedeţi, mi-am pierdut iar vocea. Dina e Dina, Dina e Boloni! E un mijlocaş foarte bun, care citeşte jocul foarte bine. Şi a făcut doar 5 antrenamente. Acum plec spre Bucureşti, 4 ore am timp să analizez. Vreţi să vă zic cum joc? Vă zic. Clar mă gândesc ca Larie să înceapă.

Uşor uşor unim grupul, unim vestiarul. E ceva nou pentru noi, dar sperăm să o ducem!„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și