Închide meniul

Gică Hagi s-a enervat la conferinţa de presă: „Ruşine să le fie! Muncesc pe 500 de euro!” Ce l-a nemulţumit pe „Rege”

Viviana Moraru Publicat: 5 august 2023, 14:26

Reclamă
Gică Hagi s-a enervat la conferinţa de presă: „Ruşine să le fie! Muncesc pe 500 de euro! Ce l-a nemulţumit pe „Rege

Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după meciul FCSB - Farul 2-1. Ce s-a întâmplat la conferinţa de presă

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / AS.ro

Gică Hagi s-a enervat la conferinţa de presă premergătoare partidei Petrolul – Farul. „Regele” a fost nemulţumit de faptul că Urartu a fost considerată inferioră echipei sale. Acesta susţine că formaţia campioană din Armenia a prestat un joc solid, în confruntarea din preliminariile Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul s-a calificat în turul trei preliminar din Conference League, după ce a eliminat-o pe Urartu, cu victorii în ambele manşe.

Gică Hagi s-a enervat la conferinţa de presă: „Ruşine să le fie!”

Gică Hagi a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la Urartu, amintind de faptul că CFR Cluj a fost eliminată în sezonul trecut de către campioana Armeniei de la acel timp, Pyunik Erevan.

De asemenea, „Regele” a mai transmis faptul că Farul a avut o misiune dificilă în duelul cu Urartu, dezvăluind că armenii au un buget mai mare decât cel pe care îl are el la dispoziţie la Farul.

„S-a spus că echipa cu care am jucat noi e o echipă de Liga 2 sau Liga 3… Rușine să le fie celor care au spus asta! Anul trecut, campioana Armeniei a bătut-o pe CFR Cluj (n.r. – Pyunik Erevan). Ultima oară când am jucat cu naționala acolo, am pierdut. V-ați dus în ridicol spunând asta!

Reclamă

Urartu a fost o echipă cu jucători talentați, care a știut să paseze. Toate țările din Europa au progresat, dar noi, românii, am regresat! E un adevăr pe care trebuie să-l zicem.

Găsiți voi răspunsul, eu nu mă pricep! Dar vă spun eu… banii, bugetele, conducătorii! Conducătorii trebuie să producă bugete, să aducă bani, să aducă finanțare. Nu uitați că, de 14 ani, eu muncesc cu 500 de euro salariu! Chiar am muncit și chiar am produs. Am investit mult în academii, am avut cel mai mare buget la academii. De asta am câștigat atâtea titluri naționale.

Am jucat la 1.200 de metri altitudine (n.r. – în Armenia), e groasă! Nu e ușor! Dar echipa a arătat că are talent și a revenit. Dar mai zic ceva… Domnilor, nu contează cum începi, contează cum termini!”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, avertisment pentru rivalele din Liga 1

Gică Hagi a lansat un avertisment pentru rivalele din Liga 1. „Regele” s-a declarat nemulţumit de faptul că Farul nu este luată în calcul, pentru titlul de campioană din acest an. Managerul constănţenilot a adus aminte de faptul că echipa sa a devenit campioană în sezonul trecut, „distrugându-şi” adversarele.

„Toată lumea nici măcar nu ne-a dat pe noi că vom fi acolo, dar cu tot respectul pentru toate. Noi vrem să ne ducem iar în play-off. Avem același buget de anul trecut, vă dați seama că anul trecut mentalitatea pe care o aveam, să încercăm să ajungem în play-off, să ne batem cu cele mai bune…o avem și acum. Ne dorim să intrăm în play-off, dacă vom avea capacitatea să producem meciuri foarte bune, e clar că vom vedea dacă putem să ne luptăm la mai mult.

Am devenit anul trecut campioană pentru că am făcut un sezon fenomenal, unic, i-am distrus pe toți. Că s-a numit CFR, FCSB, Craiova, i-am distrus pe toți, în toate meciurile când i-am prins. E clar, nu putem trăi din ce a fost anul trecut”, a declarat Gică Hagi, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și