Închide meniul

Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă

Viviana Moraru Publicat: 2 mai 2024, 15:23

Reclamă
Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important! Cu ce probleme de lot se confruntă

Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul - Sepsi

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă/ AntenaSport

Gică Hagi şi-a fixat obiectivul la Farul, înainte de duelul cu Sepsi. „Regele” a transmis că îşi doreşte victoria, pentru ca echipa sa să rămână în cursa pentru locurile de cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul va primi vizita celor de la Sepsi, în etapa a opta din play-off. Meciul se va disputa vineri, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi

Gică Hagi vrea ca Farul să se claseze pe loc de cupe europene, la finalul sezonului, şi a declarat că îşi doreşte victoria în toate cele trei partide rămase de disputat, până în vară. Constănţenii se vor mai duela, pe lângă Sepsi, cu Universitatea Craiova şi cu CFR Cluj.

Înaintea începerii etapei a opta din play-off-ul Ligii 1, Farul ocupă locul patru, cu 35 de puncte, la distanţă de doar două puncte de CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

De asemenea, înaintea meciului cu Sepsi, Gică Hagi a transmis că doi jucători sunt indisponibili pentru duelul cu covăsnenii, anume Ionuţ Cojocaru şi Tudor Băluţă. De asemenea, şi Gustavo este incert, urmând ca „Regele” să ia o decizie în privinţa sa.

Reclamă

„Mai avem trei meciuri foarte importante, pentru a încerca să intrăm în Europa. Trebuie să fim conectaţi, să facem meciuri bune, aşa cum s-a întâmplat acasă. Sepsi e un adversar puternic, e greu să câştigi împotriva lor. Ne aşteaptă un meci dificil, dar sper să avem aceeaşi prestaţie ca în ultimele meciuri de acasă. Vom întâlni un adversar foarte agresiv, care nu are nimic de pierdut şi va face totul pentru a câştiga.

Sperăm să prindem o zi bună. Să fim inspiraţi. Cojocaru şi Băluţă nu sunt pregătiţi, Gustavo are şi el o mică problemă, vom decide până mâine. Ne dorim victoria, sperăm să producem rezultate.

Singurul obiectiv e acela de a încerca să intrăm în Europa. Trebuie să câştigăm meciurile, cel mai important e primul”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa

Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Primarul din Constanţa, Virgil Chiţac, a anunţat că a fost aprobat memorandumul de finanţare a noului stadion, despre care „Regele” a spus că nu se va numi „Gheorghe Hagi”.

Costurile totale vor fi de peste 75 de milioane de euro, iar noua arenă va avea o capacitate de 18.000 de locuri si va include şi un teren de antrenament pentru fotbal si atletism (pistă cu 6 culoare), cu tribună de circa 1.000 de locuri.

„Pas uriaș pentru noul stadion Gheorghe Hagi: Guvernul a aprobat astăzi memorandumul de finanțare, CNI urmează să semneze execuția lucrărilor.

De când aștept să vă dau această veste! În curând încep lucrările la noul stadion, un proiect uriaș, de suflet pentru toți constănțenii. În ședința de astăzi, Guvernul a aprobat finanțarea.

Proiectul este realizat de Ministerul Dezvoltării și are valoarea totală de 380 milioane de lei fără TVA, dintre care 15% reprezintă contribuția Primăriei Constanța”, a transmis primarul Vergil Chiţac, pe Facebook.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și