Închide meniul

Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta”

Dan Roșu Publicat: 1 mai 2024, 13:57

Reclamă
Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta

Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa

Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa

Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Primarul din Constanţa, Virgil Chiţac, a anunţat că a fost aprobat memorandumul de finanţare a noului stadion, despre care „Regele” a spus că nu se va numi „Gheorghe Hagi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costurile totale vor fi de peste 75 de milioane de euro, iar noua arenă va avea o capacitate de 18.000 de locuri si va include şi un teren de antrenament pentru fotbal si atletism (pistă cu 6 culoare), cu tribună de circa 1.000 de locuri.

Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa

„Pas uriaș pentru noul stadion Gheorghe Hagi: Guvernul a aprobat astăzi memorandumul de finanțare, CNI urmează să semneze execuția lucrărilor.

De când aștept să vă dau această veste! În curând încep lucrările la noul stadion, un proiect uriaș, de suflet pentru toți constănțenii. În ședința de astăzi, Guvernul a aprobat finanțarea.

Proiectul este realizat de Ministerul Dezvoltării și are valoarea totală de 380 milioane de lei fără TVA, dintre care 15% reprezintă contribuția Primăriei Constanța”, a transmis primarul Vergil Chiţac, pe Facebook.

Reclamă

Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa

Cu câteva zile în urmă, Gică Hagi a făcut un anunţ radical despre noul stadion din Constanţa. „Regele” susţine că noua arenă nu va purta numele său, acesta preferând să se implice un sponsor care să investească sume uriaşe de bani.

„Mersi pentru întrebare. Nu cred că îmi va purta numele. Stadionul trebuie să fie al Constanţei. Trebuie să aibă un alt nume, nu al meu. Eu am o academie, eu mi-am făcut o academie. Deja am numele undeva, clar, stabil. Am investit tot acolo.

Stadionul nu va avea numele meu. O spun public, chiar dacă prin acte se speculează numele meu. Acolo trebuie să vină un sponsor, un nume, să se ia nişte bani. Un stadion trebuie întreţinut. Nu trebuie să ai doar costuri, ci şi câştiguri.

Reclamă 4 / 0/3

E bine ca la Constanţa să se gândească la un sponsor foarte mare. Şi eu mi-aş dori lucrul ăsta. Trebuie să producem ca să acoperim costurile. Nu lucrez la stadion. Nu ştiu când va fi gata. Nu e pe teritoriul meu. E o necesitate. Constanţa are nevoie de un stadion”, a spus Hagi, la conferinţa de presă.

Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 2-0 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, foarte aproape de o victorie crucială! 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:55 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 1-1, finala Cupei României. Gălăţenii au deschis scorul, dar au fost egalaţi de hunedoreni 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor Vezi toate știrile
Citește și