Închide meniul
VIDEO

Gică Hagi și ultrașii Farului au făcut spectacol la antrenamente, înaintea finalei cu FCSB

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 mai 2023, 9:13

Gică Hagi și ultrașii Farului au făcut spectacol la antrenamente, înaintea finalei cu FCSB

Gică Hagi și ultrașii Farului au făcut spectacol la antrenamente, înaintea finalei cu FCSB

Gică Hagi, alături de jucători și de fani / Colaj As.ro

Gică Hagi și ultrașii Farului au făcut spectacol la antrenamente, înaintea finalei cu FCSB. Fanii dobrogenilor au venit să își încurajeze favoriții înaintea duelului care poate decide titlul e campioană din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi i-a aplaudat pe suporterii care au venit cu torțe și fumigene la stadion, pentru a le arăta sprijinul jucătorilor, aflați, mulți dintre ei, în fața celui mai greue examen al carierei.

Gică Hagi și ultrașii Farului au făcut spectacol la antrenamente, înaintea finalei cu FCSB

”Regele” s-a băgat la miuță cu jucătorii și a făcut și câteva jonglerii în fața fanilor. Apoi, i-a strâns pe toți fotbaliștii și au sărit în fața galeriei, printre ei aflându-se și suspendatul Denis Alibec.

”Ne dorim această victorie”, a fost mesajul clar al galeriei Farului, care va deveni campioană în situația în care o va învinge pe FCSB, duminică seară, de la ora 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Scene incredibile înainte de Farul – FCSB

După ce au mers la antrenamente, ultrașii Farului au dat cu artificii lângă hotelul celor de la FCSB la miezul nopţii, în speranţa că jucătorii lui Elias Charambous nu se vor putea odihni cum trebuie pentru derby-ul care poate decide titlul.

Mihai Stoica a filmat totul şi a pus pe reţelele de socializare. MM a avut şi un mesaj ironic pentru ultraşii celor de la Farul. „Poate mâine sărbătoresc alţii„, a fost mesajul lui Mihai Stoica, ce a însoţit fimuleţul publicat.

Hagi, înaintea meciului care îi poate aduce Farului titlul

Gheorghe Hagi a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că speră să fie inspirat la meciul cu FCSB, la care jucătorii săi trebuie “să exceleze”.

Reclamă 4 / 0/3

“Suntem pe un drum bun şi foarte bun, încă nu am ajuns să fim excelenţi, fantastici sau geniali. Dacă vom câştiga meciul de duminică va fi un lucru excepţional pe care l-a făcut echipa, clubul în această perioadă. În momentul de faţă un rezultat e cert: vom participa în cupele europene.

Am pus în spatele nostru patru cluburi foarte bune, foarte bine organizate, cu mai multă experienţă, cu poaate bani mai mulţi şi obiective de la început spuse de a câştiga. Suntem mândri de tot ce am făcut în acest sezon, din vară până acum, sunt mândru de jucătorii mei, am un grup extraordinar”, a spus Hagi.

Farul – FCSB, meci din etapa a noua a play-off-ului, este duminică seară, de la ora 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și