Închide meniul
VIDEO

Scene incredibile înainte de Farul – FCSB! Ultraşii echipei lui Hagi au dat cu artificii lângă hotelul celor de la FCSB, la miezul nopţii! Reacția lui Mihai Stoica

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2023, 0:27 / Actualizat: 21 mai 2023, 2:24

Scene incredibile înainte de Farul – FCSB! Ultraşii echipei lui Hagi au dat cu artificii lângă hotelul celor de la FCSB, la miezul nopţii! Reacția lui Mihai Stoica

Ultraşii Farului au creat haos la hotelul celor de la FCSB

Colaj Instagram

Scene incredibile înainte de Farul – FCSB. Ultraşii echipei lui Hagi au dat cu artificii lângă hotelul celor de la FCSB la miezul nopţii, în speranţa că jucătorii lui Elias Charambous nu se vor putea odihni cum trebuie pentru derby-ul care poate decide titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a filmat totul şi a pus pe reţelele de socializare. MM a avut şi un mesaj ironic pentru ultraşii celor de la Farul.

Scene incredibile înainte de Farul – FCSB

„Poate mâine sărbătoresc alţii„, a fost mesajul lui Mihai Stoica, ce a însoţit fimuleţul publicat.

Sursa: Instagram Mihai Stoica
Ultraşii celor de la Farul au mers pentru jucătorii lui Hagi şi la antrenament, pentru a-i încuraja înaintea bătăliei decisive cu FCSB.

Hagi, înaintea meciului care îi poate aduce Farului titlul

Gheorghe Hagi a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că speră să fie inspirat la meciul cu FCSB, la care jucătorii săi trebuie “să exceleze”.

“Suntem pe un drum bun şi foarte bun, încă nu am ajuns să fim excelenţi, fantastici sau geniali. Dacă vom câştiga meciul de duminică va fi un lucru excepţional pe care l-a făcut echipa, clubul în această perioadă. În momentul de faţă un rezultat e cert: vom participa în cupele europene. Am pus în spatele nostru patru cluburi foarte bune, foarte bine organizate, cu mai multă experienţă, cu poaate bani mai mulţi şi obiective de la început spuse de a câştiga. Suntem mândri de tot ce am făcut în acest sezon, din vară până acum, sunt mândru de jucătorii mei, am un grup extraordinar”, a spus Hagi.

Reclamă

Elias Charalambous, gata pentru ”finala” Farul – FCSB

Elias Charalambous este gata pentru „finala” Farul – FCSB, din etapa a 9-a a play-off-ului, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Nu este nimic diferit față de săptămânile trecute, dar cred că puteți să înțelegeți că acesta este modul de a menține echipa. Mereu ne gândim la următorul meci și dacă nu am fi urmat acest proces nu am fi fost astăzi aici.

Pentru mâine, cel mai important este să fim concentrați încă din primul minut. După cum am mai spus, întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat, poate cea mai bună. Știm că trebuie să suferim din nou, dar ce mă ține pozitiv este că avem cei mai de calitate jucători, dar asta nu este de ajuns.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt fericit că jucătorii mei au o mentalitate extraordinară. Mentalitatea pe care o arată în fiecare săptămână mă face fericit, în special în aceste momente dificile.

Trebuie să fim umili să ținem capul jos și să muncim. Știm că o să fie un meci greu, știm că vom suferi foarte mult, dar vom merge să dăm totul. Cel mai important pentru noi e prestația pe care o să o avem, nu ne gândim la adversari.

Este cel mai important meci pentru jucători, nu pentru mine. Sper să câștigăm acest meci, în special pentru jucători, dar și pentru fani„, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” Vezi toate știrile
Citește și